Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Van alle markten thuis

24 maart 2018 - Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen, vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Salt Market

De zon begint te schijnen en dat betekent dat het weer tijd is voor Salt Market. Ontdek de mooiste handgemaakte en lokale lifestyleproducten onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.

Voel de Scheveningse wind door je haren, hoe dichter bij zee hoe beter. Van 31 maart tot en met 2 april keert de Salt Market weer terug naar waar de eerste zoutkorrel ooit gelegd is; De Pier in Scheveningen.

Voel ook de Scheveningse wind door je haren tijdens de speciale Paas editie van de Salt Market. De Salt Market zal beide paasdagen geopend zijn.Summer of Love

Keer terug naar de 60’s en 70’s met deze open-minded en free-spirited hippiemarkt.

Dit jaar keert de Summer of Love Market terug, voor de authentieke en moderne hippies en grootser dan ooit! Dit is de markt waar je de mooiste handgemaakte kleding, exotische sieraden, meest bijzondere kunstvoorwerpen en liefdevolle muziek zult vinden.

Begin deze zomer liefdevol en kleurrijk op de Summer of Love Market. Tijdens deze editie wordt extra drukte verwacht vanwege Hemelvaart. Van 10 tot en met 13 mei kan je terecht op de Prins Willemstraat te Scheveningen voor heel veel moois.

What the Fork?!?

Het enige foodtruck festival boven de zee is terug op 19 tot en met 21 mei. Dit is een markt om je vingers bij af te likken.

Geniet hier van een culinair en sfeervol festival en maak een culinaire wandeling door verschillende culturen. Je vindt hier alles van Amerikaanse sandwiches tot Westerse wildschotels, van Japanse poffertjes tot Mexicaanse quesadillas.

Naast alle culinaire hoogstandjes vind je ook dit jaar weer de Handmade & Delicatessen markt tijdens What The Fork?!? Hier vind je de leukste handgemaakte producten en de lekkerste lekkernijen.

Uiteraard wordt er ook dit jaar een te gekke programmering verzorgd op De Pier, hier wil je bij zijn!

Sea Side Market

De Sea Side Market op de boulevard van Scheveningen is dé markt die je niet wilt missen.

Deze van origine Scheveningse markt streeft ernaar voor zowel bezoekers van Scheveningen als de inwoners ervan aan een ware beleving bij te dragen door een breed aanbod aan producten.

De vele attracties en bezienswaardigheden die Scheveningen kent zorgen voor een gezonde afwisseling van vertier. Zowel jong en oud weet zich hier de hele dag te goed te vermaken, daar brengt een zomerse bui geen verandering in.

Vanaf 6 mei begint deze markt, en tot eind september zijn er verschillende data gepland zodat jij niks hoeft te missen.

Handmade & Delicatessen Market

Handgemaakt, zelf bereid, bijzondere of eigen producten met een mooi verhaal en van eerlijke kwaliteit, dat is waar de Handmade & Delicatessen Market voor staat.

Op de markt wordt een verscheidenheid aan producten bij elkaar gebracht, dit zorgt er voor dat je met een goed gevulde tas naar huis gaat!

Al dit moois komt bij elkaar op het plein voor het prachtige Kurhaus hotel. En van 19 tot en met 21 mei kan je dagelijks genieten van culinaire hoogstandjes en handgemaakte werken.

Scheveningen bruist dus van de bezigheden. En dankzij de ondernemende mensen die hier wonen, is het elke dag een feest aan zee, dus kom het vieren!

Delen

Bekijk ook deze tips

Floaten via je werkgever

Naast de wellness beleving is floaten het meest geschikte middel om snel en doeltreffend het stress niveau te verlagen. Steeds meer werkgevers en collectiviteiten ontdekken en onderkennen de resultaten van floaten.

Lees verder

Verlicht volleyballen

Met dit koude weer moet je wel een beetje in beweging blijven om het warm te krijgen. En natuurlijk om de stamppotjes en andere heerlijke herfstmaaltijden eraf te zweten! Het is heel begrijpelijk dat je geen zin hebt om buiten te gaan staan (of rennen) klappertanden, dus hier een goede binnenlocatie waar je je lol op kan; Lindobeach.

Lees verder

A Night Out - Jazz aan Zee

​De maand augustus klinkt je als muziek in de oren, want het is swingen geblazen aan zee! Deze hele maand kan je swingen met je voeten in het zand, en genieten van de mooiste optredens. Jazz aan Zee viert hoogtij, en dit zomerse overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. ​​Luister en dans mee aan zee!

Lees verder