Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Verlichte stad aan zee

15 november 2019 - De stad aan zee wordt verlicht door een aantal buitengewone events die op de agenda staan deze winter. Combineer een dagje aan zee met een gezellige afsluiter in de binnenstad. Met het OV of de fiets pendel je gemakkelijk heen en weer dus stad en strand!

The Hague Highlights

The Hague HighLights keert na het succes van vorig jaar terug! Van 28 november tot 21 december, zullen de façades van het Mauritshuis en Ridderzaal op donderdag, vrijdag en zaterdag onderdeel zijn van een fantastische lichtshow. Iedere dag vanaf 18.00 tot 22.00 in de avond kan je genieten van de projecties.

Videoprojectie ‘Old Masters, New Heroes’ op de Ridderzaal neemt je mee op een tijdreis langs de hoekstenen en mijlpalen van onze democratie.

Dit jaar breidt The Hague HighLights uit met een interactieve lichtprojectie op het Mauritshuis.Wandel de zeventiende eeuw binnen, verander eigenhandig de schilderijen en ontmoet de meesters van het Mauritshuis.

Royal Christmas Fair

Van donderdag 12 tot en met maandag 23 december 2019 vindt de zesde editie van de Royal Christmas Fair plaats.

Het Lange Voorhout, midden in het historisch centrum van Den Haag, wordt omgetoverd tot een haast sprookjesachtig tafereel.

Honderd kersthuisjes met de mooiste producten, kerstkoren, vuurtjes, kerstacteurs, glühwein, optredens en nog veel meer. De kerstmarkt is dagelijks van 12.00 - 21.00 uur gratis te bezoeken.Delen