Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Verlichte stad aan zee

15 november 2019 - De stad aan zee wordt verlicht door een aantal buitengewone events die op de agenda staan deze winter. Combineer een dagje aan zee met een gezellige afsluiter in de binnenstad. Met het OV of de fiets pendel je gemakkelijk heen en weer dus stad en strand!

The Hague Highlights

The Hague HighLights keert na het succes van vorig jaar terug! Van 28 november tot 21 december, zullen de façades van het Mauritshuis en Ridderzaal op donderdag, vrijdag en zaterdag onderdeel zijn van een fantastische lichtshow. Iedere dag vanaf 18.00 tot 22.00 in de avond kan je genieten van de projecties.

Videoprojectie ‘Old Masters, New Heroes’ op de Ridderzaal neemt je mee op een tijdreis langs de hoekstenen en mijlpalen van onze democratie.

Dit jaar breidt The Hague HighLights uit met een interactieve lichtprojectie op het Mauritshuis.Wandel de zeventiende eeuw binnen, verander eigenhandig de schilderijen en ontmoet de meesters van het Mauritshuis.

Royal Christmas Fair

Van donderdag 12 tot en met maandag 23 december 2019 vindt de zesde editie van de Royal Christmas Fair plaats.

Het Lange Voorhout, midden in het historisch centrum van Den Haag, wordt omgetoverd tot een haast sprookjesachtig tafereel.

Honderd kersthuisjes met de mooiste producten, kerstkoren, vuurtjes, kerstacteurs, glühwein, optredens en nog veel meer. De kerstmarkt is dagelijks van 12.00 - 21.00 uur gratis te bezoeken.Delen

Bekijk ook deze tips

Schoonheid die je raakt

Een paar weken geleden kon je al lezen over de hemelse wereld van La Caldera. Het schoonheidssalon waar zij mee zijn samengesmolten heeft een magische aanraking. De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Wij gingen langs en mochten even genieten van deze zen ervaring die niet alleen je huid, maar ook je zintuigen raakt en stimuleert!

Lees verder

Edelstenen therapie

Als je binnenloopt in La Caldera voelt het alsof er een warme deken over je heen valt. De zuivere geuren, heldere stenen en zachte tonen zijn uitnodigend. Je bent welkom, je bent thuis. Al zestien jaar is deze plek een begrip in de Keizerstraat. Niet alleen kan je er prachtige stenen en advies krijgen, ook kan je in een sessie de kracht van de edelstenen ervaren.

Lees verder

Dieren Rijk

Dieren in kunst vertellen hun eigen verhaal. Ga het meemaken in het Gemeentemuseum! Tot en met 11 oktober.

Lees verder