Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Verlicht volleyballen

Met dit koude weer moet je wel een beetje in beweging blijven om het warm te krijgen. En natuurlijk om de stamppotjes en andere heerlijke herfstmaaltijden eraf te zweten! Het is heel begrijpelijk dat je geen zin hebt om buiten te gaan staan (of rennen) klappertanden, dus hier een goede binnenlocatie waar je je lol op kan; Lindobeach.


Laat je niet uit het veld slaan

Lindobeach is dé indoor beach locatie voor top- en breedtesport beachvolleybal trainingen. Ze organiseren maandelijkse toernooien, hebben diverse arrangementen, organiseren beachvolleybalreizen, activiteiten voor de jeugd en meer…Dus ook ideaal voor alle mensen die het strand zo missen, bij Lindobeach kan je sporten in een iets aangenamere temperatuur dan de huidige. Een beachtennis, beachvolleybal of beach soccer veld huren? Dat kan dus ook! Kijk dat vinden wij nou buitengewoon leuk!Let it glow

Het eerstvolgende event is een lumineus staaltje sport. Het lichtpuntje in deze donkere dagen zeg maar. Het door A-Way Events & Wellness georganiseerde Glow in the Dark Beachvolleybal weekend vindt plaats op 3 t/m 6 november. Dus niet alleen iets om naar uit te kijken, maar ook om mee te doen natuurlijk.

Het Glow in the Dark Beachvolleybal Marathon wordt gespeeld in het Indoor Beach Centrum Lindobeach in Scheveningen, welke het hele jaar door een temperatuur heeft van ca. 24 graden.

De netten, ballen en velden worden tijdens de Glow Marathon opgelicht door middel van blacklight lampen. Deelnemers krijgen glow-verf om zichzelf zichtbaar te maken op het veld.

Editie 2016 is alweer de 4e editie en er zijn weer verschillende toernooien waar je jezelf voor kunt inschrijven. Verspreid over 4 dagen zullen er 10 toernooien worden gespeeld. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is ook echt vol!

Voor meer uitgebreide informatie en tickets voor de toernooien check:

www.glowinthedarkbeachvolleybal.nl

Delen