Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Verlicht volleyballen

Met dit koude weer moet je wel een beetje in beweging blijven om het warm te krijgen. En natuurlijk om de stamppotjes en andere heerlijke herfstmaaltijden eraf te zweten! Het is heel begrijpelijk dat je geen zin hebt om buiten te gaan staan (of rennen) klappertanden, dus hier een goede binnenlocatie waar je je lol op kan; Lindobeach.


Laat je niet uit het veld slaan

Lindobeach is dé indoor beach locatie voor top- en breedtesport beachvolleybal trainingen. Ze organiseren maandelijkse toernooien, hebben diverse arrangementen, organiseren beachvolleybalreizen, activiteiten voor de jeugd en meer…Dus ook ideaal voor alle mensen die het strand zo missen, bij Lindobeach kan je sporten in een iets aangenamere temperatuur dan de huidige. Een beachtennis, beachvolleybal of beach soccer veld huren? Dat kan dus ook! Kijk dat vinden wij nou buitengewoon leuk!Let it glow

Het eerstvolgende event is een lumineus staaltje sport. Het lichtpuntje in deze donkere dagen zeg maar. Het door A-Way Events & Wellness georganiseerde Glow in the Dark Beachvolleybal weekend vindt plaats op 3 t/m 6 november. Dus niet alleen iets om naar uit te kijken, maar ook om mee te doen natuurlijk.

Het Glow in the Dark Beachvolleybal Marathon wordt gespeeld in het Indoor Beach Centrum Lindobeach in Scheveningen, welke het hele jaar door een temperatuur heeft van ca. 24 graden.

De netten, ballen en velden worden tijdens de Glow Marathon opgelicht door middel van blacklight lampen. Deelnemers krijgen glow-verf om zichzelf zichtbaar te maken op het veld.

Editie 2016 is alweer de 4e editie en er zijn weer verschillende toernooien waar je jezelf voor kunt inschrijven. Verspreid over 4 dagen zullen er 10 toernooien worden gespeeld. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is ook echt vol!

Voor meer uitgebreide informatie en tickets voor de toernooien check:

www.glowinthedarkbeachvolleybal.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

Win A Night Out on the Beach!

Na het grote succes van vorig jaar heeft Anouk besloten wederom een groot strandconcert te geven! De zon in de zee zien zakken, een koud biertje in je hand en een live concert van een van de beste zangeressen van Nederland; wat wil je nog meer? Dat dachten wij ook, dus daarom hebben wij een prachtige prijs om weg te geven!

Lees verder

Pro sleep massage aanbieding

Je hebt vast een paar weken geleden al gelezen over onze ervaring bij Room for Beauty. Zo niet neem nog even een kijkje, dat praat wat makkelijker. We hebben natuurlijk deze komende maand weer twee hele leuke aanbiedingen voor onze lieve lezers van Scheveningen Zuivert. Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen.

Lees verder

Wintervuurwerk

Er hangt weer licht in de lucht op Scheveningen! Het wintervuurwerk schittert boven zee en je kan een aantal avonden in december, vanaf de boulevard, het spektakel aanschouwen. Eet bij een van de heerlijke restaurantjes of ga van tevoren roetsjen en schaatsen bij het Cool Event!

Lees verder