Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vintage vondsten


Lekker struinen over het strand, schelpjes verzamelen, wat drijfhout oprapen; strandjutten voor de aankleding van je interieur. Het is een populaire bezigheid waar velen zich aan wagen! Maar een andere, ook niet geheel dure oplossing is het jutten in tweedehands winkels aan het strand. En we hebben een paar juweeltjes in Scheveningen. Lees mee met onze tips voor een perfecte strooptocht of het “vintage jutten” in Scheveningen.


Schroeder

Dit struin walhalla heeft voor ieder wat wils en van alles wat. Je kan er kleding, boeken, meubels, apparatuur, speelgoed, servies en andere snuisterijen vinden. Je moet goed zoeken maar er zitten zo af en toe echt prachtige vondsten tussen (zie het snoepje van een stoel op de foto). Voor liefhebbers van gekke kattenbeeldjes moet je ook zeker hier zijn! En als je een leuke waterkan voor op je tafel zoekt, of gekke vazen kan je hier ook je lol op. Er is veel constante aanvoer waardoor je bijna elke week wel weer even een kijkje kan nemen, en bijna nooit de winkel verlaat zonder een leuke nieuwe aankoop.Second Hand Boutique

Op de Badhuisstraat zit, denken wij, het volste winkeltje ooit! Dit allerschattigste tweedehands boetiekje is klein maar zeer fijn. Vooral de jassen doen het goed bij de liefhebber. Van oversized leren jacks, of wollen jassen tot kleine kleurrijke bontjes, je wilt alles wel hebben. Ook aan sjieke jurken en veel glitter is geen gebrek. En uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat hier af en toe een goed hoedje te vinden is, mocht je die zoeken. Het is niet zo ver lopen van de Schroeder waar je in de buurt gratis kan parkeren, dus het is de moeite waard om je auto daar te laten staan en aan beide een bezoekje te brengen.

Wicked Scheveningen

Zoek je specifiek naar echte vintage meubeltjes en hou je niet van teveel snuffelen? Dan moet je bij Wicked Scheveningen zijn! Dit is het adres voor in- en verkoop van vintage. In 2015 is de oprichter begonnen met het verzamelen van spulletjes uit de jaren 50, 60 en 70. Je kan hier wel alleen terecht op afspraak dus neem een kijkje op hun website of Facebook.

Delen