Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vintage vondsten


Lekker struinen over het strand, schelpjes verzamelen, wat drijfhout oprapen; strandjutten voor de aankleding van je interieur. Het is een populaire bezigheid waar velen zich aan wagen! Maar een andere, ook niet geheel dure oplossing is het jutten in tweedehands winkels aan het strand. En we hebben een paar juweeltjes in Scheveningen. Lees mee met onze tips voor een perfecte strooptocht of het “vintage jutten” in Scheveningen.


Schroeder

Dit struin walhalla heeft voor ieder wat wils en van alles wat. Je kan er kleding, boeken, meubels, apparatuur, speelgoed, servies en andere snuisterijen vinden. Je moet goed zoeken maar er zitten zo af en toe echt prachtige vondsten tussen (zie het snoepje van een stoel op de foto). Voor liefhebbers van gekke kattenbeeldjes moet je ook zeker hier zijn! En als je een leuke waterkan voor op je tafel zoekt, of gekke vazen kan je hier ook je lol op. Er is veel constante aanvoer waardoor je bijna elke week wel weer even een kijkje kan nemen, en bijna nooit de winkel verlaat zonder een leuke nieuwe aankoop.Second Hand Boutique

Op de Badhuisstraat zit, denken wij, het volste winkeltje ooit! Dit allerschattigste tweedehands boetiekje is klein maar zeer fijn. Vooral de jassen doen het goed bij de liefhebber. Van oversized leren jacks, of wollen jassen tot kleine kleurrijke bontjes, je wilt alles wel hebben. Ook aan sjieke jurken en veel glitter is geen gebrek. En uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat hier af en toe een goed hoedje te vinden is, mocht je die zoeken. Het is niet zo ver lopen van de Schroeder waar je in de buurt gratis kan parkeren, dus het is de moeite waard om je auto daar te laten staan en aan beide een bezoekje te brengen.

Wicked Scheveningen

Zoek je specifiek naar echte vintage meubeltjes en hou je niet van teveel snuffelen? Dan moet je bij Wicked Scheveningen zijn! Dit is het adres voor in- en verkoop van vintage. In 2015 is de oprichter begonnen met het verzamelen van spulletjes uit de jaren 50, 60 en 70. Je kan hier wel alleen terecht op afspraak dus neem een kijkje op hun website of Facebook.

Delen

Bekijk ook deze tips

Live on the Beach 2019

Live on the Beach keert terug naar onze mooie kust! De stad aan zee wordt weer op zijn kop gezet met muzikale verrassingen. De jaarlijkse strandconcerten op Scheveningen zijn mateloos populair dus zorg dat je erbij bent! Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek en je kunt er genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Lees verder

Zuiver(t) je huid!

Weten jullie nog dat we een leuk blog hadden over de dames van La Caldera? Dan weet je vast ook nog wel dat we een leuke actie hadden in samenwerking met het schoonheidssalon dat daar aan vast zit, van Utsukusy. Omdat de actie die we samen hebben opgesteld nog steeds loopt, heerlijk is, goed gaat en meer van zulks hebben de dames van Utsukusy besloten deze nog even te verlengen. En nog een leuke actie er aan vast te plakken ook voor onze lezers! Dus bij deze, waar wacht je nog op? Een Scheveningen Zuivert aanbieding voor februari waar je...

Lees verder

A Night Out - Liefde aan zee 2

De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots voor een romantisch diner tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Lees verder