Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vishandel de Lange

9 februari 2020 - Scheveningen herbergt vele hotspots waar je de heerlijkste vis kunt eten. En iedere plek heeft wel zijn specialiteit. Deze keer lichten wij Vishandel de Lange uit, en hoewel alles daar heerlijk is verklappen wij ook een buitengewone favoriet.

Vishandel aan zee

In de Marcelisstraat kun je dagelijks verse vis halen! Dit familiebedrijf gaat ’s morgens naar de visafslag te Scheveningen om de lekkerste verse vis te kopen.

Ze leveren de beste kwaliteit verse, gerookte en gebakken vis. Ook staan ze garant voor een heerlijke Hollandse nieuwe.

Buitengewone favoriet

Je vindt hier veel verschillende soorten vis, maar onze tip voor jullie is toch de krokante kibbeling. Deze wordt vers bereid en heeft een heerlijk goudgelen jasje; zoals deze kibbeling is er geen een op Scheveningen.

De andere special op het menu is het broodje Ben. Dit is een broodje met wijting die door krokant broodkruim is gerold, en een heerlijke saus om het geheel af te maken. Kortom, loop snel eens langs dit pareltje op Scheveningen.Delen