Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vishandel de Lange

9 februari 2020 - Scheveningen herbergt vele hotspots waar je de heerlijkste vis kunt eten. En iedere plek heeft wel zijn specialiteit. Deze keer lichten wij Vishandel de Lange uit, en hoewel alles daar heerlijk is verklappen wij ook een buitengewone favoriet.

Vishandel aan zee

In de Marcelisstraat kun je dagelijks verse vis halen! Dit familiebedrijf gaat ’s morgens naar de visafslag te Scheveningen om de lekkerste verse vis te kopen.

Ze leveren de beste kwaliteit verse, gerookte en gebakken vis. Ook staan ze garant voor een heerlijke Hollandse nieuwe.

Buitengewone favoriet

Je vindt hier veel verschillende soorten vis, maar onze tip voor jullie is toch de krokante kibbeling. Deze wordt vers bereid en heeft een heerlijk goudgelen jasje; zoals deze kibbeling is er geen een op Scheveningen.

De andere special op het menu is het broodje Ben. Dit is een broodje met wijting die door krokant broodkruim is gerold, en een heerlijke saus om het geheel af te maken. Kortom, loop snel eens langs dit pareltje op Scheveningen.Delen

Bekijk ook deze tips

Foto's aan zee

Het Fotomuseum Den Haag werd in 2002 geopend als jongste museale instelling voor fotografie in Nederland. Het museum is onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag en werkt nauw samen met het Prentenkabinet van de Universiteitsbibliotheek Leiden. Als je er nog nooit bent geweest, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het museum is goed te combineren met een dagje strand!

Lees verder

Squashen op Scheveningen

Na al die hitte is het tijd voor verkoeling, dat dacht je tenminste. Want nee wij blijven in beweging met deze actieve tip! Want wist je dat je na of voor een heerlijke strandwandeling ook de beentjes (en armen) kan strekken bij deze ontzettend leuke plek? En er is ook ruimte voor ontspanning, voor iedereen die daar meer behoefte aan heeft.

Lees verder

Feest aan de Waterkant

De zomer is voorbij, maar goed nieuws de laatste feestjes komen er aan! Daar gaan we nog even extra van genieten op Scheveningen. Naast de welbekende strandfeestjes is er ook een feestje verscholen in het Westbroekpark; waan je in een andere wereld ver weg van de drukte van de boulevard in het groene hart van Scheveningen.

Lees verder