Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vliegen over Scheveningen

22 augustus 2018 - Altijd al een keer Scheveningen van bovenaf willen bekijken? Dat kan natuurlijk, en ook op veel verschillende manieren. Het reuzenrad, bungeejumpen, of zelfs een helikoptervlucht. Maar er is dit jaar ook iets anders leuks bijgekomen waardoor je Scheveningen van een hele andere kant te zien kan krijgen!

In vogelvlucht

Voor de echte durfal en speedfreaks is er namelijk de Zipline op De Pier geopend! Deze zipline is gespannen van de Bungee Jump op De Pier, naar het bovendek aan het begin van De Pier.

Met de dubbel gespannen lijn is het daarnaast mogelijk om bij Zipline De Pier te racen tegen een vriend! Kortom niet alleen een mooi uitzicht en vliegen over Scheveningen, ook nog een beetje spanning.

Op grote hoogte

Startend vanaf 60 meter hoogte kan je met twee personen naast elkaar de rit van je leven maken. Daarnaast haal je een snelheid tot wel 90 kilometer per uur!

Het is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren.

Je vliegt langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. Bovendien is het extra leuk dat je met z’n tweeën tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden!

En over veiligheid hoef je je geen zorgen te maken, want ze werken met een team van ervaren, gecertificeerde instructeurs. Die zorgen voor een veilige en onvergetelijke ervaring. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut ERCA (European Rope Course Association).

Kortom, nu de zon nog schijnt, kom ook vliegen over Scheveningen. En leer onze badplaats een keer van de andere kant kennen. Een ervaring en uitzicht om nooit te vergeten!Delen

Bekijk ook deze tips

Een groen begin

Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag. Een heerlijk huisgemaakt ontbijt, met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Lees verder

Expositie 100 jaar scheepsbouw in Muzee

Van 20 maart t/m 12 juni 2016 is in Muzee Scheveningen de tentoonstelling te zien over de nv Sleephelling Maatschappij Scheveningen (SMS). Op Scheveningen stond dit bedrijf bekend als de ‘Sleep’.

Lees verder