Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Voeten zen

Er komt weer van alles aan om in beweging te komen deze lente, in Scheveningen. Lekker voor je lichaam dus, maar een beetje extra lief zijn voor je lijf kan geen kwaad. Daarom deze week een beetje actie en zen in een! Best of both worlds! Kijk even mee hoe je het beste in de benen kan komen, en ze daarna kunt verzorgen.

CPC & City Walk

Ok het duurt misschien nog even, maar er komen twee hele leuke evenementen aan. Beginnen met trainen kan zeker geen kwaad (je bent al bijna te laat zelfs). Op 12 maart 2017 vindt de 43e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor de snelle NN Halve Marathon.Er is echter veel meer dan dat. De NN CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden. Het huisvestte ook vorig jaar weer de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van bijna 100 scholen. En de route is ontzettend leuk, want je loopt eerst door de prachtige binnenstad en dan langs onze mooie kust in Scheveningen...Wat wil je nog meer?

Nog niet klaar met bewegen? Dan hebben we nog een leuk evenement voor je. Op zaterdag 29 april 2017 vindt de eerste The Hague City Walk plaats! Er is een lange en een korte route, maar wij adviseren natuurlijk de lange route want die komt langs Scheveningen! Zie je daar tegenop en kom je uit regio Den Haag? Begin het voorjaar gezond en train mee bij Haag Atletiek.

Je beste voetje voor

Na al deze inspanning zijn je voeten wel toe aan wat verzorging! En waar kan je dat beter laten doen dan aan de kust? Bij Solange ben je aan het juiste adres. Zij weet alles van voeten en doet medische pedicures in Scheveningen. Ook heeft ze altijd goed advies hoe je voeten het beste te verzorgen. Neem bijvoorbeeld de wandelwol voor in je schoenen (lees daarover meer op haar site). Niet alleen krijg je bij Solange de juiste verzorging, je krijgt ook een kleine massage na afloop van de pedicure. Kortom wees een beetje extra lief voor je voeten en kom in beweging richting Scheveningen.


Delen