Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Voorstelling aan zee

23 juli 2019 - Zon, zee en strand is wat de klok slaat deze dagen op Scheveningen. Maar ook verkoeling zoeken is belangrijk, vooral voor de kleintjes. Daarom hebben wij speciaal voor de kids een paar spetterende activiteiten op een rijtje gezet. Neem een duikje in een van de leukste events aan zee!

Theater avontuur

Zoek de hele maand augustus verkoeling bij de leukste voorstellingen aan zee! Er zullen in Sea Life speciale kindertheater voorstellingen plaatsvinden op 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 en 25 augustus.

Precies op de heetste uren van de dag, tuseen 12.30 en 14.30 uur, kun je even de schaduw op zoeken aan zee. De grappige theatervoorstelling laat je een kijkje nemen in de wereld van piraten, een vrolijke kapitein, een onbewoond eiland en flessenpost.Geniet van het verhaal van de vrolijke Kapitein samen met haar Maatje die samen altijd uit zijn op avontuur. Als hun wegen worden gescheiden door een onbewoond eiland zal de flessenpost ze misschien weer samen kunnen brengen; spannend!

Piraten & Zeemeerminnen

Tijdens deze zomervakantie zijn er, naast de leuke voersessies, ook extra kinderactiviteiten bij Sea Life Scheveningen zoals je hierboven al kon lezen.

Van 6 juli tot en met 1 september zijn er de piraten en zeemeerminnenweken! In de laatste drie weekenden van juli zal er bij Sea Life een zeeprinses aanwezig zijn en uiteraard mag je daar mee op de foto.

En ook de piraten hebben Sea Life over genomen! Volg een piratenles waar iedereen piraat kan worden. Eerst maken we van jou een piraat en dan kijken we hoe dapper je bent.

Durf jij een haaientand aan te raken? En wat is jouw piratennaam eigenlijk? Leer ook de mastknoop te knopen en leer wat de vlaggen op een piratenschip betekenen.

Alles goed gedaan? Dan ontvang je een echt piratendiploma! De lessen zijn dagelijks tussen 11.00 en 18.00 uur.

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Jazz aan Zee

​De maand augustus klinkt je als muziek in de oren, want het is swingen geblazen aan zee! Deze hele maand kan je swingen met je voeten in het zand, en genieten van de mooiste optredens. Jazz aan Zee viert hoogtij, en dit zomerse overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. ​​Luister en dans mee aan zee!

Lees verder

De Scheveningse Herfstvakantie Hotspots

De blaadjes vallen van de bomen, de wind waait over het strand, het is weer tijd om je dikke truien en jassen weer uit de kast te halen, want de herfst is in het land! Heerlijk uitwaaien op het strand, genietend van de laatste zonnestralen. Vliegeren, surfen, in het reuzenrad, warme choco met slagroom, ja Scheveningen is een paradijs voor kinderen. En dat komt goed uit, want de herfstvakantie komt er aan. Wat zijn alle hotspots voor jullie koters deze vakantie? Zoek niet verder, je hebt ze gevonden en graag gedaan!

Lees verder

De leukste zomerbaan op Scheveningen!

De leukste vakantiebaan vind je natuurlijk op Scheveningen, wij zijn namelijk op zoek naar versterking! Buitengewoon Scheveningen (BS) is op zoek naar een Junior Account Manager (JAM) voor 2 dagen per week op flexibele basis. Als Junior Account Manager geef je samen met de redactie invulling aan de (online) campagnes die Buitengewoon Scheveningen organiseert. Binnen de verschillende campagnes op het gebied van wellness & ontspanning en de zakelijke markt zorg je voor activatie van relevante stakeholders en ondernemers op Scheveningen.

Lees verder