Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Voorstelling aan zee

23 juli 2019 - Zon, zee en strand is wat de klok slaat deze dagen op Scheveningen. Maar ook verkoeling zoeken is belangrijk, vooral voor de kleintjes. Daarom hebben wij speciaal voor de kids een paar spetterende activiteiten op een rijtje gezet. Neem een duikje in een van de leukste events aan zee!

Theater avontuur

Zoek de hele maand augustus verkoeling bij de leukste voorstellingen aan zee! Er zullen in Sea Life speciale kindertheater voorstellingen plaatsvinden op 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 en 25 augustus.

Precies op de heetste uren van de dag, tuseen 12.30 en 14.30 uur, kun je even de schaduw op zoeken aan zee. De grappige theatervoorstelling laat je een kijkje nemen in de wereld van piraten, een vrolijke kapitein, een onbewoond eiland en flessenpost.Geniet van het verhaal van de vrolijke Kapitein samen met haar Maatje die samen altijd uit zijn op avontuur. Als hun wegen worden gescheiden door een onbewoond eiland zal de flessenpost ze misschien weer samen kunnen brengen; spannend!

Piraten & Zeemeerminnen

Tijdens deze zomervakantie zijn er, naast de leuke voersessies, ook extra kinderactiviteiten bij Sea Life Scheveningen zoals je hierboven al kon lezen.

Van 6 juli tot en met 1 september zijn er de piraten en zeemeerminnenweken! In de laatste drie weekenden van juli zal er bij Sea Life een zeeprinses aanwezig zijn en uiteraard mag je daar mee op de foto.

En ook de piraten hebben Sea Life over genomen! Volg een piratenles waar iedereen piraat kan worden. Eerst maken we van jou een piraat en dan kijken we hoe dapper je bent.

Durf jij een haaientand aan te raken? En wat is jouw piratennaam eigenlijk? Leer ook de mastknoop te knopen en leer wat de vlaggen op een piratenschip betekenen.

Alles goed gedaan? Dan ontvang je een echt piratendiploma! De lessen zijn dagelijks tussen 11.00 en 18.00 uur.

Delen