Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vriendelijk voor je voeten

29 oktober 2018 - Bewegen, als het goed is doe je dit elke dag. Het zit in onze natuur, en is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je lichamelijke gezondheid maar ook je mentale. Als je stilzit dan roest je vast; alles wordt stijver en je krijgt sneller last van kwaaltjes. Wil je hier meer over leren, dan kan dat in Scheveningen bij Natuurlijk Gezond! En morgen kan je deelnemen aan een workshop voor je voeten.

Natuurlijk Gezond

De bewegingstips van Linde Logtenberg zijn de beste die je kan krijgen, vooral omdat je ze kan proberen in te brengen in je dagelijkse routine. Dus geen sportschool of andere schema's gewoon gezond bewegen!

Maar waarom dan wel? Onze voorouders moesten honderdduizenden jaren overleven in de natuur. Ze werkten keihard voor hun eten en onderdak. Hun lichaam was precies gemaakt voor de bewegingen die ze moesten maken.De afgelopen periode is onze omgeving in sneltreinvaart veranderd. Ons lichaam heeft niet genoeg tijd gehad om helemaal mee te evolueren.

We zitten ineens op stoelen, we dragen schoenen, we bewegen niet veel, we doen aan sporten in plaats van bewegen, we bewegen alleen over vlak terrein, we zitten eindeloos achter de computer of smartphone, we fietsen en rijden in de auto.

Allemaal activiteiten die normaal zijn in onze moderne leefomgeving, maar niet normaal zijn voor je lichaam. Kortom werk aan de winkel, om je spieren niet te laten verslappen.

Workshop fitte voeten

Geef de gezondheid van je hele lichaam een flinke boost door aan de slag te gaan met je voeten. Wist je dat 25% van al je spieren en botten zich in je voeten bevinden? Dat je voeten net zo behendig horen te zijn als je handen?

Dat de houding van je hele lichaam sterk beinvloed wordt door de status van je voeten? En dat je zonder gezonde voeten niet gezond kan bewegen? Dat je zonder gezonde voeten eigenlijk niet gezond kan zijn?

Wat zijn gezonde voeten eigenlijk? In deze workshop leer je het allemaal. Je leert hoe je voeten van nature horen te zijn. En wat je kan doen om je voeten weer optimaal gezond te krijgen. Meteen zal je het effect hiervan ervaren in de rest van je lichaam.

Deze workshop is vrijdag 2 november. En is niet in Scheveningen maar in Arnhem dit keer. Wees vriendelijk voor je voeten, en schrijf je hier in!

Delen