Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Vuur & soep in het Westbroekpark

11 februari 2020 - Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Bij Greens kun je genieten van verse producten uit eigen moestuin, en van een mooi uitzicht op het park.

Bijeenkomst in de natuur

Ben jij die startende yoga-docent die graag buitenlessen verzorgt? Heb je kruidenkennis en wil je deze delen met anderen?

Wil je met ouderen of kinderen naar buiten en contact met maken met de natuur? Of heb je gewoon zin om je handen uit je mouwen te steken?

Kom dan naar Greens in het prachtige Westbroekpark. Hier hebben ze de beschikking over een fijne buitenruimte en een bescheiden doch functionele binnenruimte.Deze worden op vrijdag 28 februari ter beschikking gesteld voor eenieder die iets moois, duurzaams en inspirerends te bieden heeft.

Meer info

Van 16.30u tot 18.30 uur kun je naar deze inspiratiebijeenkomst komen in de Tuinen van Greens. Er is vuur en soep!

Meer weten? Mail dan naar: louise@greensinthepark.nl. Of kijk op de Facebookpagina van het event.

Restaurant in het park

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens koken ze zoveel met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten.

Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten.

En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op. Kortom dit restaurant is een feestje voor je smaakpapillen dat je niet wilt missen!

Delen

Bekijk ook deze tips

See Lab, een droom met een plan!

Culturele broedplaats See Lab opent dit najaar haar deuren en geeft Scheveningen een boost op het gebied van kunst.

Lees verder

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder

Zee van Licht

Even tijd voor jezelf nemen is belangrijk in deze drukke wereld. Op het strand van Scheveningen even uitwaaien om je hoofd leeg te maken is dan een goed idee. En in lichtpuntje in de storm van het drukke leven is het holistisch centrum Zee van Licht. Dein even mee op deze zee van rust, en doe weer wat energie op aan de kust.

Lees verder