Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Waar moet je zijn, met Valentijn

De roze neon harten hangen alweer uit in de Keizerstraat hier in Scheveningen, dus we moeten er echt aan geloven (we richten ons vooral even tot de heren): het is bijna Valentijn! Aaaaah klinkt er nu vanachter verschillende computers. Maar wees gerust wij schieten (of schrijven) je te hulp, hier namelijk de allerleukste tips om deze Valentijnsdag echt te shinen. En mocht hier niks tussen staan? Dan kijk je toch even naar ons archief, en kan je zo op pad met je lief!

Lunch of brunch

Misschien kan je de dag beginnen met een brunch in de binnenstad. Want het centrum, dat bruist net zo goed als hier aan zee. Wat dacht je van heerlijke gepocheerde eieren en avocado op toast? Ga zeker een keertje, en misschien dus wel met Valentijn, langs Walter Benedict! En niet alleen de gepocheerde eieren maar alles is er lekker. Tipje dus!Jullie zouden daarna langs die leuke Piet Hein straat kunnen gaan, dat vinden wij vrouwen leuk. Daar heb je namelijk van die winkeltjes waar je lekker in kan struinen. Zoals bijvoorbeeld Wauw (vol snuisterijen die elk meisje wil hebben), of wat dacht je van alle leuke brocante winkeltjes in de straat. Of koop een heerlijke zachte deken voor je lief bij By Molle. En ach als de vrouwen dan een taartje gaan halen bij Lavinia cakes (mega tip!), dan kan manlief snel bij Marius jouw wijnvriend naar binnen hobbelen om nog een flesje bubbels te halen. Kortom de perfecte romantische straat om je wiefke of je vent blij mee te maken. En daarna is het tijd voor wat rust; loop een klein stukje verder en pak dan tram 1 naar Scheveningen!

Uitwaaien, eten, drinken, dansjes

Eenmaal aangekomen in Scheveningen is het tijd om je hoofd even leeg te maken met z’n tweetjes, een romantische strandwandeling it is! En dat kan hier overal, op het Noorderstrand, het Zuiderstrand of wat dacht je van het duingebied bij Meijendel? En ook al regent het, ga er toch even op uit, beloofd dat je daarna erg voldaan bent. Dan moet er natuurlijk ook nog ergens een hapje gedaan worden.

Scheveningen is niet zo groot, en als je even rondloopt bij het Kurhaus zijn er vast veel restaurants met Valentijns aanbiedingen. Of je maakt gebruik van een arrangement in het Kurhaus. En wat dacht je van een ritje in het reuzenrad, lekker knus, en daarna een hapje eten op de Pier. Ook de Keizerstraat heeft veel te bieden, want tapas bij Bayonne met een heerlijk glas wijn is nog nooit iemand ongezelliger van geworden. En chique dineren in de haven bij bijvoorbeeld Catch, Waterproef of the Harbour Club is natuurlijk ook een aanrader. Daar kan je dan ook nog een dansje doen bij de Rootz, of gewoon in het restaurant hoor, het is tenslotte Valentijn dus neem het ervan.

Overnachten

Een speciale dag vraagt natuurlijk om een speciale overnachting! En dat kan hier zeker aan onze mooie kust. Kijk bijvoorbeeld eens naar de arrangementen van het Kurhaus, en mocht dat niks voor je zijn dan is er ook nog de Pier! En eigenlijk zitten er nog veel meer leuke hotels, maar dan wordt dit stukje te lang en weten jullie het ook niet meer. Met deze tips en onze site kom je vast wel ergens toch? En anders heb je altijd Google nog, of je kan weer terug naar de prachtige binnenstad en de dag omkeren (eerst wandelen en dan terug naar het centrum). Wat jij wilt, we wensen je alvast een buitengewone romantische dag toe!

Delen