Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wanderlust 2019

27 augustus 2019 - Aan het Zuiderstrand genieten van theater, een hapje en een drankje? Dat kan in oktober met Wanderlust in het Zuiderstrandtheater! Deze avondvullende toneelreis neemt je mee in een wereld vol muziek. Duik in een cultureel avontuur aan zee!

Even voorstellen

Deze sprookjesachtige avond wil je meemaken! Op zaterdag 26 oktober presenteert het Zuiderstrandtheater, in samenwerking met het Residentie Orkest, alweer de tweede editie van het wonderlijke minifestival Wanderlust: een muzikale ontdekkingsreis die alle zintuigen prikkelt.

Vanaf 17:00 barst het feest los met lekker eten en drinken, en optredens van de meest avontuurlijke artiesten van dit moment zoals Caravan, Spark, YSA en Farid Sheek.Vorig jaar was een groot succes waarbij het publiek kon genieten van heerlijke happen en betoverende klanken aan zee.

Early Bird Tickets

De eerste 50 Early Bird Tickets voor Wanderlust 2019 zijn vanaf nu vrkrijgbaar voor slechts €20,-. Wees er dus snel bij! De overige kaarten worden dus verkocht voor de reguliere prijs van €30,-.

Trek er op uit met je vrienden en laat je verrassen. Het festival met internationale uitstraling verbindt werelden van Oost tot West, en van klassiek tot jazz en wereldmuziek.

Jonge pioniers zoals de leden van Caravan, het virtuoze kruitvat Spark en het Ardemus Quartet doen grenzen vervagen.

De jonge zangeres en songwriter YSA neemt het publiek mee op reis met haar unieke stemgeluid. Het Residentie Orkest Den Haag, de Iraanse meeslepende pianist- dafspeler Farid Sheek, de Indiase danseressen van Kalpana en de BVR Flamenco Big Band overrompelen met energieke optredens. Tot slot pakt DJ Stanley uit met opzwepende beats tot in de vroege uurtjes.

Het Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater in Scheveningen is het enige theater aan de Nederlandse kust met het beste in dans, muziek en spektakel. De unieke locatie en het bijzondere pand in de duinen met uitzicht op de haven en de Noordzee vormen een waar unicum in Nederland.


Delen

Bekijk ook deze tips

Museumnacht Kids

Tijdens deze bijzondere editie van de Museumnacht staat alles in het teken van onze kleinste medemens. Stap in een wonderlijke wereld vol verbeelding en beleef een magische nacht in het Gemeentemuseum aan zee.

Lees verder

Koffiehuis aan de kust

Als je er binnen wandelt voel je je gelijk thuis. Een plek die iedereen verwelkomt, en waar een bakkie troost altijd voor je klaar staat. En het liefst vergezeld door een lekker broodje. We hebben het natuurlijk over de pittoreske Koffiekiosk 't Pleintje.

Lees verder

Een sportief overzicht

De dagen worden kouder, en de nachten langer. De drang om de bank te hangen met een dekentje en een kopje thee wordt hierdoor groter. De zin om de sporten, die wordt helaas, je raadt het al, kleiner. Om je lichaam de winter door te helpen hebben wij alle activiteiten die je in beweging brengen op een rijtje gezet. Sporten op Scheveningen was nog nooit zo leuk!

Lees verder