Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wanderlust 2019

27 augustus 2019 - Aan het Zuiderstrand genieten van theater, een hapje en een drankje? Dat kan in oktober met Wanderlust in het Zuiderstrandtheater! Deze avondvullende toneelreis neemt je mee in een wereld vol muziek. Duik in een cultureel avontuur aan zee!

Even voorstellen

Deze sprookjesachtige avond wil je meemaken! Op zaterdag 26 oktober presenteert het Zuiderstrandtheater, in samenwerking met het Residentie Orkest, alweer de tweede editie van het wonderlijke minifestival Wanderlust: een muzikale ontdekkingsreis die alle zintuigen prikkelt.

Vanaf 17:00 barst het feest los met lekker eten en drinken, en optredens van de meest avontuurlijke artiesten van dit moment zoals Caravan, Spark, YSA en Farid Sheek.Vorig jaar was een groot succes waarbij het publiek kon genieten van heerlijke happen en betoverende klanken aan zee.

Early Bird Tickets

De eerste 50 Early Bird Tickets voor Wanderlust 2019 zijn vanaf nu vrkrijgbaar voor slechts €20,-. Wees er dus snel bij! De overige kaarten worden dus verkocht voor de reguliere prijs van €30,-.

Trek er op uit met je vrienden en laat je verrassen. Het festival met internationale uitstraling verbindt werelden van Oost tot West, en van klassiek tot jazz en wereldmuziek.

Jonge pioniers zoals de leden van Caravan, het virtuoze kruitvat Spark en het Ardemus Quartet doen grenzen vervagen.

De jonge zangeres en songwriter YSA neemt het publiek mee op reis met haar unieke stemgeluid. Het Residentie Orkest Den Haag, de Iraanse meeslepende pianist- dafspeler Farid Sheek, de Indiase danseressen van Kalpana en de BVR Flamenco Big Band overrompelen met energieke optredens. Tot slot pakt DJ Stanley uit met opzwepende beats tot in de vroege uurtjes.

Het Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater in Scheveningen is het enige theater aan de Nederlandse kust met het beste in dans, muziek en spektakel. De unieke locatie en het bijzondere pand in de duinen met uitzicht op de haven en de Noordzee vormen een waar unicum in Nederland.


Delen

Bekijk ook deze tips

Glowgolf Scheveningen

Ideaal voor een slecht weer-dag: glowgolf! Een magische glow in the dark wereld waar jij je al minigolfend doorheen moet werken.

Lees verder

Kuren aan de kust

Het Amrath Kurhaus verlicht de boulevard en de Spa & Beauty laat je stralen. Wellness staat de komende tijd centraal bij Buitengewoon Scheveningen en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen en wellness hotspots. Dobber deze winter in een zee van zen!

Lees verder

De Scheveningse Herfstvakantie Hotspots

De blaadjes vallen van de bomen, de wind waait over het strand, het is weer tijd om je dikke truien en jassen weer uit de kast te halen, want de herfst is in het land! Heerlijk uitwaaien op het strand, genietend van de laatste zonnestralen. Vliegeren, surfen, in het reuzenrad, warme choco met slagroom, ja Scheveningen is een paradijs voor kinderen. En dat komt goed uit, want de herfstvakantie komt er aan. Wat zijn alle hotspots voor jullie koters deze vakantie? Zoek niet verder, je hebt ze gevonden en graag gedaan!

Lees verder