Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Water tappen

17 juni 2019 - Water drinken is belangrijk vooral met de hete zomer die eraan zit te komen! Daarom zijn er een aantal nieuwe watertappunten aan de boulevard bijgekomen, met dank aan Feest aan Zee. Lees even mee, dan loopt het water je vast al in de mond.

Waterfeest

De nieuwe watertappunten van Dunea zijn pas in gebruik genomen en herinneren ons op deze manier aan het mooie feestjaar dat vorig jaar plaatsvond aan de kust (ter ere van het 200 jarig bestaan van de badplaats).

De tapkranen zijn een cadeau aan de stad van de stichting Stad aan Zee, de organisatie achter Feest aan Zee. In de tapkranen zijn gedichten gegraveerd van Toon Hermans, Paul van Vliet en Judith Herzberg over de Scheveningse Pier, de boulevard en de zee.


Tijdens de feestelijke opening van de tapkranen werden er glaasjes gevuld naast de Pier door Henk Scholten, (directeur Feest aan Zee) en Wim Drossaert (directeur van Dunea). Ook kregen kinderen van basisschool Het Volle Leven in Scheveningen de kans om te proosten op de feestelijke feit.

Er staan door heel Den Haag openbare tapkranen op plaatsen waar in de directe omgeving geen drinkwater voor handen is. Den hierbij aan plekken als de duinen of stadsparken. Hier kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis drinkwater tappen. Kortom, daar proosten wij op!Delen

Bekijk ook deze tips

Naar Muzee in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er in Muzee Scheveningen diverse activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In de periode van 12 juli t/m 18 augustus worden elke dinsdag en donderdag workshops gegeven van 10.30-12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. Deelname kost € 6 inclusief entree voor Muzee.

Lees verder

Opwarmen in de winter

Brrr wat een kou he mensen? Daarom hebben wij voor jullie op een rijtje gezet waar je je binnen kan opwarmen. Niet iedereen heeft zin om buiten te gaan wandelen, fietsen of rennen. Dus hier een rijtje met de leukste sportscholen in Scheveningen! Hop hop laat die spieren maar werken en trakteer jezelf op een extra kerstkransje of chocoladeletter.

Lees verder

Zuiver(t) je huid!

Weten jullie nog dat we een leuk blog hadden over de dames van La Caldera? Dan weet je vast ook nog wel dat we een leuke actie hadden in samenwerking met het schoonheidssalon dat daar aan vast zit, van Utsukusy. Omdat de actie die we samen hebben opgesteld nog steeds loopt, heerlijk is, goed gaat en meer van zulks hebben de dames van Utsukusy besloten deze nog even te verlengen. En nog een leuke actie er aan vast te plakken ook voor onze lezers! Dus bij deze, waar wacht je nog op? Een Scheveningen Zuivert aanbieding voor februari waar je...

Lees verder