Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wave Sup School

11 april 2019 - Er is een nieuw initiatief om te sporten op Scheveningen. En niet zomaar sporten, maar watersporten! Een spetterende nieuwe activiteit aan zee: wave suppen. De Wave Sup School is net geopend bij Manta Beach, een strandtent aan het Zwarte Pad. Dus kom ook genieten met de zon op je gezicht, glijdend over de golven...

Manta Beach

Manta is een leuke strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. En goed om te weten is, dat ze altijd open zijn, bij mooi en slecht weer.

En niet alleen kan je elke dag even langslopen voor een hapje of drankje, ook als je iets speciaals te vieren hebt zit je hier goed, op het heerlijke zonovergoten terras.

Bij Manta kan je terecht voor bedrijfsuitjes, evenementen of je bruiloft. Altijd alles op maat, rekening houdende met al jouw wensen. Maar deze zomer dus de perfecte plek voor een lekkere dag aan het Noorderstrand.Kom genieten, met vrienden, collega’s of teamgenoten. Van de zon, de zee, de branding, het onovertroffen terras, de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Ook hebben ze een speciale hoek waar kinderen lekker kunnen spelen. Kortom er is voor ieder wat wils!

Wave Sup School

Naast bedrijfsuitjes en bootcamps op het strand, heeft eigenaar Dennis nu ook dit jaar een Wave Sup School in Scheveningen geopend, bij het verfrissende Manta Beach.

Suppen doe je met een peddel en een board op het water. En met wave suppen ga je ook leren om over de golven te glijden.

De opening wordt feestelijk gevierd met een testdag. Je kan de nieuwe sups uitproberen op zondag 21 april van 9.00 - 14.00. Kortom, kom lekker actief bezig zijn en uitwaaien op Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Een ontspannen begin

Een goed begin is het halve werk, en nu het toch kerstvakantie is kan je wel een paar tips gebruiken om te ontspannen op Scheveningen. Want er is geen betere plek dan het strand om te ontspannen. Dus wij hebben hier een heerlijke dag aan zee op een rijtje gezet zodat jij het nieuwe jaar ontspannen begint!

Lees verder

Een zee van zen

Ontspannen aan zee is alles wat je wilt in de zomer. En dat kan op allerlei manieren. Lekker wandelen door de duinen, een drankje bij een strandtent, een ijsje op de boulevard of...yoga aan zee! Helemaal zen worden kan nu ook bij de Oscars in Scheveningen met een verfrissende nieuwe yogaschool; Omana!

Lees verder