Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wave Sup School

11 april 2019 - Er is een nieuw initiatief om te sporten op Scheveningen. En niet zomaar sporten, maar watersporten! Een spetterende nieuwe activiteit aan zee: wave suppen. De Wave Sup School is net geopend bij Manta Beach, een strandtent aan het Zwarte Pad. Dus kom ook genieten met de zon op je gezicht, glijdend over de golven...

Manta Beach

Manta is een leuke strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. En goed om te weten is, dat ze altijd open zijn, bij mooi en slecht weer.

En niet alleen kan je elke dag even langslopen voor een hapje of drankje, ook als je iets speciaals te vieren hebt zit je hier goed, op het heerlijke zonovergoten terras.

Bij Manta kan je terecht voor bedrijfsuitjes, evenementen of je bruiloft. Altijd alles op maat, rekening houdende met al jouw wensen. Maar deze zomer dus de perfecte plek voor een lekkere dag aan het Noorderstrand.Kom genieten, met vrienden, collega’s of teamgenoten. Van de zon, de zee, de branding, het onovertroffen terras, de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Ook hebben ze een speciale hoek waar kinderen lekker kunnen spelen. Kortom er is voor ieder wat wils!

Wave Sup School

Naast bedrijfsuitjes en bootcamps op het strand, heeft eigenaar Dennis nu ook dit jaar een Wave Sup School in Scheveningen geopend, bij het verfrissende Manta Beach.

Suppen doe je met een peddel en een board op het water. En met wave suppen ga je ook leren om over de golven te glijden.

De opening wordt feestelijk gevierd met een testdag. Je kan de nieuwe sups uitproberen op zondag 21 april van 9.00 - 14.00. Kortom, kom lekker actief bezig zijn en uitwaaien op Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Duik in de winter

Een duik in de zee is verfrissend, maar niet waar je aan denkt als het winter is. Toch zijn wij op Scheveningen niet van suiker, en brengt de zee ons ook in de winter in beweging. Wil je een stok achter de deur om te duiken? Dan hebben we daar ook nog wat tips voor. Laat ook de koude zee je hart verwarmen, en lees mee!

Lees verder

Visseropera Harde Handen

De opening van het theaterseizoen wordt een typische Scheveningse: visseropera Harde Handen opent in het Zuiderstrandtheater.

Lees verder

Warme choco

Een maand vol kou, dus hoog tijd voor een artikel vol warmte. Met de gure wind die buiten waait is het binnen des te gezelliger. Maak het extra gezellig door een heerlijke warme chocomel te drinken. Wij zetten in de mini overzicht een paar adresje op een rijtje zodat jij de winter kan doorkomen!

Lees verder