Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Wees er als de kippen bij in de Keizerstraat

Wat een geluk hebben wij hier op Scheveningen lieve mensen; dat er zo veel leven in de brouwerij is in het horeca hart van ons vissersdorp! Voor de lezer die iets achterloopt en eens heel snel een bezoekje moet komen brengen: Nee je kan al geruime tijd niet alleen maar vis eten in Scheveningen. Wat staat er dan vandaag op het tip menu hoor ik je denken? Een kip, en niet zomaar eentje, nee een onvervalste Alan & Pim’s kip.


Kip ik heb je

Eigenaren Alan en Pim zijn in 2015 begonnen in Rotterdam en hebben sinds afgelopen zomer zich gevestigd in de Keizerstraat. Het concept moest simpel zijn en toegankelijk voor een breed publiek. Dat is ze zeker gelukt! Maar daarover later wat meer, eerst iets over de kip zelf. Want dat is wel iets bijzonders aan dit kip concept.

In het kader van 'weet wat je eet', staan op de tafel kaartjes met uitleg waar, wat op je bord ligt vandaan komt. De kippen komen van Tante Door, en groeien daar op met ruimte en je kan lezen hoe ze opgroeien. Ook kan je de kippen live volgen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar, geloof ons, het is verfrissend om ergens te eten waar er transparantie is over de kaart.
De menu & de ervaring

Het menu is zoals gezegd niet heel uitgebreid, wat ook een fijne rust geeft in een keuze maken. Je kan bijvoorbeeld een menu nemen waarbij je een halve kip neemt met een smaak naar keuze. Vooral de Thaise curry en de Provençaalse kip vonden wij een aanrader (de rest is nog niet uitgetest namelijk). Hier krijg je frietjes, een rijkelijk gevulde salade, en appelmoes bij. En geloof ons; je zou je vingers er bijna bij opeten zo lekker is het. En dat voor een zeer goede prijs ook nog! Daar blijf je graag voor uit de keuken. Je kan ook alles apart bestellen en nog andere bijgerechten kiezen, die er heel smakelijk uitzien. Ja hier gaan we vaker naar toe, want alles moet geprobeerd worden.


Meer gekakel

Je kan het afhalen of bestellen, en heerlijk op de boulevard oppeuzelen (het is maar een tip). Maar de robuuste uitstraling van het restaurant in de Keizerstraat nodigt ook uit tot lang tafelen. Wil je meer weten of gewoon meteen bestellen? Kijk dan even op de website of Facebook van deze, voor ons, nieuwe ontdekking in Scheveningen.

http://www.alanenpims.nl/

https://www.facebook.com/alanenpimsscheveningen


Delen