Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win A Night Out on the Beach!

17 augustus 2018 - Na het grote succes van vorig jaar heeft Anouk besloten wederom een groot strandconcert te geven! De zon in de zee zien zakken, een koud biertje in je hand en een live concert van een van de beste zangeressen van Nederland; wat wil je nog meer? Dat dachten wij ook, dus daarom hebben wij een prachtige prijs om weg te geven!

Even voorstellen

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100.

Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten.Het aantal hits van de Haagse dame is dan ook al lang meer op één hand te tellen: ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Michel’, ‘Girl’, ‘Lost’, ‘Modern World’, ‘Three Days in a Row’, ‘Woman’, ‘Birds’, ‘Hold Me’, ‘You & I’, ‘I Don’t Wanna Hurt’, ‘Dominique’, ‘Run Away Together’ en ga zo maar door.

In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: ‘Queen For A Day’ en ‘Fake It Till We Die’. De eerste een ‘liefdesbetuiging aan de pure popsong’, de tweede met meer een ‘underground feel’ zoals de zangers het zelf omschrijft.

Tussendoor stond Anouk ook nog op het Eurovisie Songfestival, voedt ze thuis haar zes kinderen op en is ze dit jaar voor de tweede keer te zien als jurylid in het talentenjachtprogramma The Voice of Holland.

Dit jaar geen Ziggodome shows van ANOUK, maar wel weer een groot strandconcert van deze zangeres! En dat kan natuurlijk maar op 1 plek zijn.

De plaats waar haar roots liggen. De plaats waar ze is groot gebracht, is doorgebroken en waar ze alles kan geven voor een verpletterend concert. Anouk - LIVE on the BEACH 2018 op het strand van Scheveningen!

Winactie

Wat kan je winnen? Dat raadde je misschien al...kaarten voor een concert van Anouk! Wij geven twee keer twee kaarten weg voor Live on The Beach op 7 september!

Wat je daarvoor moet doen? Dat is heel erg simpel: Vul je email adres hier in en wie weet luister jij straks met je voeten in het zand naar alle hits van Anouk.

Wees er snel bij want deze winactie loopt maar een paar weken, en eindigt op 31 augustus. De winnaars krijgen 1 september een email van ons.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen