Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win A Night Out bij Crazy Piano's!

29 oktober 2018 - Dansen tot in de late uurtjes, lekker eten, goede cocktails, en live muziek? Dit klinkt toch als je perfecte avond uit? Dit kan allemaal bij Crazy Piano's, dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. Zeven dagen per week kan je hier je voetjes van de vloer en je hemd van het lijf dansen. In de muzikale bar op de boulevard draait alles om de brandweerrode piano's die centraal in de zaak staan. En deze maand kan je een compleet verzorgde avond uit winnen voor jou en je vrienden. Hoog tijd voor een drankje en een dansje!

Even voorstellen

Wat kan je verwachten van een avond in de Crazy Piano's? Veel muziek! Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers.

De muzikanten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld en ze kunnen echt alles spelen. Wil je je favoriete nummer horen? Dien dan een verzoekje in!Met een groot verwarmd terras, een lazy lounge, cocktailbars, dansvloeren en spetterende live-optredens is het altijd gezellig bij Crazy Piano's.

Eten, drinken, dansen

En veel muziek betekent natuurlijk ook veel dansen! En dat kan erg goed bij de Crazy Piano's. Wil je daarvoor een lekker hapje eten? Ook dat kan.

Er zijn veel verschillende soorten menukaarten. Voor de lunch, diner of een hapje bij een goed glas wijn kan je bij Crazy Piano's terecht.

Van heerlijke carpaccio en salades, tot uitgebreide Amerikaanse steakgerechten, er is voor ieder wat wils. Kom je met een grote groep naar Crazy Piano's dan kan je kiezen uit drie groepsmenu's. Succes verzekerd

Winactie

Klinkt allemaal te gek toch? Dat vonden wij ook, dus daarom kan je deze maand een volledig verzorgde avond uit bij Crazy Piano’s winnen! Hoe die avond er precies uit ziet? Deze volledige verzorgde avond die wij 1 x weggeven is voor 6 personen.

Voordat je naar de Crazy Piano's gaat, start je bij de Bowling in de Palace Promenade; hier ga je een uurtje bowlen, krijg je een drankje en snacks. Daarna ga je door naar de Crazy Piano's waar een VIP arrangement op je staat te wachten.

Een heerlijk driegangen menu met een fles wijn, en daarna kan je aanschuiven bij de VIP Tafel waar er een flesje drank op je wacht. Geniet samen met je vrienden van een avondje dansen.

Zorg wel dat je gebruik maakt van deze actie (als je wint) voor januari, met uitzondering van de feestdagen. Want in januari wordt de Crazy Piano’s in een nieuw jasje gestoken dus gaan de deuren even dicht. Kortom wees er snel bij, en ook bij deze actie want wie weet sta jij binnenkort te dansen aan zee.

Doe mee met deze winactie door je hier in te schrijven. En op 15 november mailen we de winnaar, dus houd je mail goed in de gaten.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen

Bekijk ook deze tips

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

De leukste workshops en cursussen voor kinderen tussen 4 en 12 bij DownUnderBeach!

Lees verder

Patatje Pier

Dat sommige mensen op onze redactie friet fan, of zeg maar gerust verslaafde, zijn is geen geheim. Je hebt al in meerdere artikelen kunnen lezen dat geluk in een klein puntzakje zit. Nieuw jaar, nieuwe voornemens en het leuke is, gezond zijn betekent ook af en toe eten waar je heel veel zin in hebt! Dus ja ook die goudgele krokante pretstokjes behoren tot een lijstje ‘not so guilty pleasures’. En waar kan je die in Scheveningen het beste halen? Ach op meerdere plekken, maar deze week een overheerlijke tip met zelfgemaakte mayo en uitzicht?

Lees verder

Zomers tennisfeestje in Scheveningen

​Van maandag 25 t/m zondag 31 juli vindt de 24e editie plaats van The Hague Open. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent op de legendarische Mets tennisbanen in Scheveningen.

Lees verder