Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win A Night Out in feestelijke sferen!

1 december 2018 - De stad aan zee straalt in december! Het strand wordt verlicht door de avondactiviteiten van A Night Out aan Zee. Begeef je in winterse sferen en laat de winactie van deze maand als een warme deken over je heen vallen. Lichtjes, schaatsen en heerlijk eten met de familie of vrienden, wat wil je nog meer? Onze feestelijke winter actie winnen natuurlijk!

Cool Event

Het Cool Event verwarmt Scheveningen met ijspret. Niet alleen mag er weer geschaatst worden op het Kurhausplein, ook kan er weer geroetsjt worden! Vanaf zaterdag 1 december tot en met zondag 13 januari komt op de boulevard van Scheveningen, naast de Pier weer een super coole Ice Roetsjbaan.

Deze gigantische glijbaan van ijs is open van 12.00 tot en met 18.00 uur. Je glijdt zo naar de beneden de boulevard op; gegarandeerde glijpret!



De Ice Roetsjbaan is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op.

Nog meer goed nieuws: de Ice Expo komt ook terug! Vanaf zaterdag 1 december tot en met zondag 13 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken! Deze leuke activiteiten helpen je de winter wel door.

Vonk18

Madurodam laat van donderdag 27 tot en met zondag 30 december de vonken er vanaf spatten. Tijdens VONK18 beleef je Nederland letterlijk in een heel ander licht.

Geniet samen tijdens een spectaculaire lichtshow van de kleine en grote momenten van 2018 en laat je inspireren voor een prachtig 2019!

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud, vol bijzondere lichteffecten, muziek en entertainment om samen van te genieten.

De vlammende openingsshow begint dagelijks om 18:30 uur. Voorafgaand aan de spectaculaire show, ben je welkom om te genieten van de heerlijke winterkeuken.

Winactie

Je raadt het waarschijnlijk al; met onze winactie kan je beide events bezoeken! Wij geven 2 x 4 kaarten weg zodat jij er samen met je familie of vrienden warmpjes bij zit deze winter. Let op: de kaartjes zijn alleen geldig op zaterdag 29 december.

Als je wint krijg je toegang tot de schaatsbaan, mag je van de gigantische ijsglijbaan op de boulevard roetsjen, en je kunt de ijsbeelden tentoonstelling bekijken.

Daarna staat er eten voor je klaar bij VONK18 in Madurodam, waar je vanaf 17.00 terecht kunt. Na je buikje rond te hebben gegeten, word je betoverd door een schitterende show. Kortom een perfecte middag en avond uit voor het hele gezin of een gezellige groep.

Je hoeft je alleen maar hier in te schrijven voor de actie, dan wordt er 15 december contact opgenomen met de winnaar via mail of telefoon. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, heel veel succes en wie weet wordt jouw december straks nog feestelijker!

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen