Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win A Night Out in Pathé!

25 september 2018 - Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met een perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit, en dat is precies wat je kan winnen deze maand!

Even voorstellen

Popcorn, een colaatje, en een comfortabele stoel om in weg te zakken. Dit alles onder het genot van een spannende of vrolijk film en je hebt een avond uit die niet meer stuk kan!

En wat zo leuk is, is dat Pathé onzettend zijn best doet om de meest gezellige events te organiseren om de filmbeleving nog groter te maken!Pathé Scheveningen organiseert regelmatig events, zoals Ladies Nights, Pathé Music, 50 Plus Bios en Kleuterbios, en er worden liveregistraties van onder andere sportwedstrijden en concerten getoond.

De meeste buitenlandse films bij Pathé worden getoond in originele versie met Nederlandse ondertiteling.

Dus na een dagje strand op Scheveningen en heerlijk uitwaaien met het hele gezin, of lekker op een terrasje gezeten te hebben met vrienden is er geen perfecter einde van de dag dan eten en naar de film.

Nieuwe zalen

En goed nieuws, want naar de bioscoop gaan wordt nog leuker op Scheveningen. Pathé Scheveningen heeft als eerste bioscoop in Den Haag een Dolby Cinema zaal gekregen afgelopen zomer, en krijgt een nieuwe zaal erbij!

De Dolby Cinema zaal schenkt kijkers dankzij een combinatie van scherpe beelden en geavanceerde geluidstechnieken een bijzondere filmervaring die je in een normale bioscoop niet zult meemaken.

Vanaf oktober is er nog een nieuwe zaal in dit bioscooppaleis. Die je een ervaring geven alsof je letterlijk in de film zit!

Films zijn niet langer beperkt tot het scherm. 4DX trekt je de film in alsof je er zelf deel van uitmaakt. Met 20 verschillende soorten effecten creëert 4DX een compleet andere filmervaring.

De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren!

De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken. Je kunt genieten van de 4D zaal vanaf 25 oktober.

Winactie

Wij mogen weer een ontzettend leuke prijs weggeven in het kader van A Night Out aan Zee! Wil jij de maand oktober gezellig naar de film? En voordat je naar de film gaat, de zipline op De Pier uitproberen en een heerlijk hapje doen bij Steam?

We hebben 2 x 2 kaarten, dus pak je kans. Vul dan nu je email adres hier in en wie weet win jij een geheel verzorgde avond uit aan zee. We maken de winnaars half oktober bekend, dus houd goed je email in de gaten.

A Night Out aan Zee

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

Delen

Bekijk ook deze tips

Strand & Terras

De winter is in het land maar wij willen het toch even hebben over het strand! Niet alleen is het daar heerlijk wandelen in de winter, ook in de zomer is het er goed toeven. En 4 februari is er in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand & Terrasbeurs met de leukste workshops voor horeca personeel en ondernemers. Iedereen kan nu stemmen op zijn favoriete strandtent die misschien wel meedingt naar een award!

Lees verder

A Night Out - De Pier

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt shoppen, eten & drinken, lachen, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils.

Lees verder

Scheveningen van: Lendl

Wie het lokale nieuws in de gaten houdt weet het al; Lendl, sommelier bij restaurant Waterproef in de Scheveningse haven, behoort tot de besten van Nederland. En dat heeft hij snel gedaan. Hoewel al langere tijd bij Waterproef (7 jaar) en met opleiding aan de Hoge Hotelschool in zowel Amsterdam als Den Haag, is hij ‘slechts’ drie jaar volop bezig met wijn. Zijn wijnstudie in Antwerpen rondde hij snel, maar goed, af. En de snelle leerling heeft als doel zich aan te sluiten bij de enkele master sommeliers van de wereld. Dat zijn er 230 in totaal, waarvan er slechts...

Lees verder