Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win surfcamp bij Hart Beach!

De golfjes rollen binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en je meivakantie en zomervakantie doorbrengen aan het strand, dat wil je toch? Het is een perfect moment om te leren surfen tijdens één van de kids surfcamps die Hart Beach organiseert! En weet je wat? Wij mogen er deze maand een weggeven! Lees meer over hoe jij kan winnen!

Hart Beach Quiksilver Surfschool

De surfcamps (zonder overnachting) zijn voor verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten van 6 t/m 13 jaar is er het 3 daagse Grommet Surfcamp. Ben je wat ouder en zie je 5 dagen zonder je ouders als dé ultieme vakantie? Dan is het Young Guns surfcamp echt iets voor jou!

Het surfcamp dat je hier kan winnen duurt 3 dagen en is ter waarde van €179, maar is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Als je wint, mag je het zelf met Hart Beach inplannen en word je ingedeeld in een groepje van je leeftijdscategorie. Hoe luxe is dat?



Wat ga je doen?

• Leer surfen, skatelongboarden, bodyboarden, (big)suppen, professioneel chillen en maak nieuw vrienden!

• 3 - 5 dagen non stop plezier in de meivakantie bij Hart Beach Quiksilver Surfschool in Scheveningen.

• Voor alle exacte data kan je het beste even op de Hart Beach website kijken. Dat zijn er iets teveel om op te noemen

Winnen

Deze meivakantie zijn er nog wat plekjes over, dus mocht je lezen en niet willen wachten tot de zomer, ga ervoor! Maar goed jij kan dus een camp winnen...

Hoe werkt dit? Heel simpel eigenlijk! Stap 1: Like de Facebook pagina van Hart Beach en die van Buitengewoon Scheveningen. Stap 2: Leg ons uit waarom jij moet winnen, in de reacties onder het artikel op onze Facebook.

Misschien goed om even te benadrukken dat de actie alleen voor kinderen is, maar ouders mogen ook meespelen voor hun kind. En je moet een zwemdiploma A hebben, dit is verplicht. De actie geldt alleen voor de zomer van 2017, en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Eind mei, 25 mei om precies te zijn, kiezen wij de winnaar, en nemen we contact op. Je hoeft dus geen berichten te sturen, maar echt alleen de twee bovenstaande stappen te doorlopen! En wie weet sta jij deze zomer wel op een plank in de Noordzee!


Delen

Bekijk ook deze tips

Herfstvakantie in Scheveningen!

Activiteiten in Scheveningen voor tijdens de herfstvakantie!

Lees verder

"Eens een Duindorper, altijd een Duindorper"

Een unieke tentoonstelling in Muzee Scheveningen over honderd jaar Duindorp.

Lees verder

Trakteer jezelf op een beetje Trattoria

​Als paddenstoelen schieten ze uit de grond; leuke nieuwe eettentjes in de Keizerstraat. Of funghi in dit geval want dit keer is onze tip een Italiaanse. Dit leuke restaurant en delicatesse zaakje is niet zo nieuw meer, want hiervoor zat Terranova Panini 10 jaar op het Noordeinde.

Lees verder