Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Win tickets voor Live on the Beach

15 augustus 2019 - Live on the Beach keert terug naar onze mooie kust! De stad aan zee wordt weer op zijn kop gezet met muzikale verrassingen. Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek en je kunt er genieten van heerlijke drankjes en hapjes. En wij hebben een leuke winactie voor jullie in samenwerking met Live on the Beach. Wil jij tickets winnen? Lees dan heel snel hieronder wat je precies kan winnen en wat je moet doen!

Even voorstellen

Vrijdag 6 september wordt het strand van Scheveningen omgetoverd tot een waar 90’s paradijs tijdens het Grootste 90’s Strandfestival: Celebrate the 90's - Live on the Beach.

De allerbeste line up uit de jaren 90 staat op het podium met een hele dikke show van Charly Lownoise en Mental Theo!Ook zijn 2 Unlimited, Party Animals en 2 Brothers on the 4th floor van de partij en is Gerard Ekdom de host; reden genoeg om te komen dansen met je voeten in het zand!

Op zaterdag 7 september kan je genieten van de Engelse topband Keane, zij geven een groot concert op het strand van Scheveningen.

De band is bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’. Ze kijkt dan ook in het bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust.

Maar er is meer deze dag! Je kunt ook genieten van onze eigen Pat Smith, Van Dik Hout en Suzan & Freek. De avond wordt zeer spectaculair afgesloten door hitmachine Faithless - Maxi Jazz Dj Set.

Winactie

Wij geven voor de spektakels op beide avonden 10 x 2 kaarten weg! Wat moet je doen?

Heel simpel: Like onze pagina en tag je buitengewone vriend onder het bericht van dit artikel op Facebook. Zet er ook bij of je vrijdag of zaterdag wil gaan.

Op 30 augustus kiezen wij 20 winnaars uit en die krijgen dezelfde dag een prive bericht. Tip: vergeet niet je spambox te checken op Facebook die dag. De winnaars hebben een dag de tijd om te reageren, dus houd goed je inbox in de gaten op 30 augustus.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en geen priveberichten sturen graag maar echt taggen onder het bericht op de Buitengewoon Scheveningen Facebook. Wij wensen jullie veel succes en wie weet zien wij jou binnenkort op dit prachtige strandconcert!

Delen