Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Winterse schoonheid

2 januari 2019 - Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Ga eens langs in de Gentsestraat, hier zitten Pretty Face en Room for Beauty. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen. Of neem een heerlijke gezichtsbehandeling bij Pretty Face en laat je schoonheid stralen aan zee.

Room for Beauty

Slaap je onrustig of wil je sneller tot ontspanning komen? Neem dan een pro sleep massage bij Room for Beauty! De focus bij deze massage ligt op wat je voelt en op de geur. De geur is de huisgeur van [comfort zone] (de producten waar Room for Beauty exclusief mee werkt) die werkt op het stukje in je hersenen waar je ontspanning uit kan halen.Die is daarop ontworpen, waardoor de behandeling gelijk aanslaat, ook als je gehaast de behandeling binnenloopt. Het helpt dat er wordt gewerkt met producten uit een hoog segment, aandacht voor de klant en voor details.

Verwacht dus geen standaard massage, of pijnlijk gekneed zodat de knopen uit je spieren worden gehaald. Nee het is meer een soort aaien te noemen (met kwasten en heerlijke olie) zodat je je hoofd leeg kan maken. Echt, geloof ons, je raakt in een volledige staat van diepe ontspanning bij de pro sleep massage van Room for Beauty! En je slaapt daarna ook echt als een roos in de avond, zonder dat je overdag een suf gevoel krijgt na de behandeling.

Pretty Face

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Persoonlijke verzorging moet dus beslist niet vergeten worden in je drukke en stressvolle leven. Daarom helpt Beautysalon Pretty Face om te ontspannen. Kom tot rust aan de kust!

Tijdens het dagelijks leven stel je je bloot aan verschillende dingen, die een behoorlijke impact hebben op je gezondheid en huid. Denk bijvoorbeeld aan stress, het weer, uitlaatgassen, voeding en nog veel meer.

Om je huid mooi en gezond te houden is het zeker een must om één keer in de zoveel tijd langs de schoonheidsspecialist te gaan. Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd, gestimuleerd en beschermd wordt.

Beautysalon Pretty Face kan een belangrijke rol spelen in deze verzorging. Pretty Face zorgt ervoor dat je nog jarenlang kan genieten van je prachtige huid. Je hoeft alleen maar even langs te komen, simpel toch? Gun jezelf deze maand net dat beetje extra om het jaar gezond en stralend te beginnen.


Delen

Bekijk ook deze tips

Een stukje Surinaams op Scheveningen

Op deze regenachtige dagen is eten extra belangrijk. En zin om altijd te koken op dit soort dagen heb je misschien ook niet altijd. Gelukkig valt er op Scheveningen van alles te happen, meer dan haring. De tip van deze week is iets exotischer dan onze geliefde vis, maar zeker niet minder lekker. Als de zon niet op Scheveningen schijnt dan halen we hem toch gewoon in huis? En wel met het lekkerste eten uit Suriname op Scheveningen.

Lees verder

Win tickets voor Live on the Beach

Live on the Beach keert terug naar onze mooie kust! De stad aan zee wordt weer op zijn kop gezet met muzikale verrassingen. Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek en je kunt er genieten van heerlijke drankjes en hapjes. En wij hebben een leuke winactie voor jullie in samenwerking met Live on the Beach. Wil jij tickets winnen? Lees dan heel snel hieronder wat je precies kan winnen en wat je moet doen!

Lees verder

Buitenspelen

Weet je nog vroeger? Toen je geen afspraken hoefde in te plannen en je agenda overvol was. De dagen dat je gewoon bij elkaar kon aanbellen en vragen: "Kom je buitenspelen?". Die dagen waren leuk, en gevuld met belletje trekken, balletje trappen, verstoppertje, knikkeren en bellenblaas. Ook al is die tijd misschien voorbij, hij komt soms weer terug. En wel in juni, dus ben jij erbij?

Lees verder