Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yin Yoga met Juul bij Zowat aan Zee

In hartje Scheveningen, op loopafstand van strand en zee, vind je Zowat aan Zee, een studio voor (yoga)lessen, kinderyoga & mindfulness, meditatie, workshops, massage, coaching, etc. Je hoort de meeuwen en de zee kun je in de yogazaal bijna ruiken. Voor de lessen kun je contact opnemen met de docent voor informatie en prijzen. De docenten hanteren hun eigen tarieven en voorwaarden. Zowat aan Zee faciliteert vooral de locatie en een goed gevoel!

Yin yoga met Juul
Anderhalf uur yin yoga met Juul is therapeutisch, ontspannend en bevrijdend. Het is een yogales waarin je 3 tot 5 minuten in dezelfde pose blijft en een beroep doet op het bindweefsel. Ook speelt mindfulness en loslaten een grote rol. Tussen de poses is er ruimte om het lichaam weer los te maken en eventuele spanningen te observeren. Belangrijk bij een yin yoga les is dat je je realiseert dat je de kracht van deze yogastijl niet mag onderschatten. Wil je er meer over weten? Op de website van Juul vind je meer informatie.Delen