Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yin Yoga met Juul bij Zowat aan Zee

In hartje Scheveningen, op loopafstand van strand en zee, vind je Zowat aan Zee, een studio voor (yoga)lessen, kinderyoga & mindfulness, meditatie, workshops, massage, coaching, etc. Je hoort de meeuwen en de zee kun je in de yogazaal bijna ruiken. Voor de lessen kun je contact opnemen met de docent voor informatie en prijzen. De docenten hanteren hun eigen tarieven en voorwaarden. Zowat aan Zee faciliteert vooral de locatie en een goed gevoel!

Yin yoga met Juul
Anderhalf uur yin yoga met Juul is therapeutisch, ontspannend en bevrijdend. Het is een yogales waarin je 3 tot 5 minuten in dezelfde pose blijft en een beroep doet op het bindweefsel. Ook speelt mindfulness en loslaten een grote rol. Tussen de poses is er ruimte om het lichaam weer los te maken en eventuele spanningen te observeren. Belangrijk bij een yin yoga les is dat je je realiseert dat je de kracht van deze yogastijl niet mag onderschatten. Wil je er meer over weten? Op de website van Juul vind je meer informatie.Delen

Bekijk ook deze tips

Zen in je lichaam

Breng in februari wat meer balans in je lichaam met Body Talk! Wie wat waar? Lees nog even ons interview met Valentine Schuitema, de leukste Body Talk practitioner in Scheveningen (en Den Haag). Dan ben je weer een beetje op de hoogte, en we hadden jullie een leuke actie beloofd. Dus we voegen daad bij woord, lees even mee met deze buitengewoon leuke Scheveningen Zuivert aanbieding!

Lees verder

Kunstig zen

Na een hectische week van verkiezingen brengen wij graag een stukje zen in jullie leven op deze zondag! Dit keer een tip uit een bijzonder hoek; de kunst. In de Badhuisstraat vind je een praktijk die zich richt op de kwaliteit van het leven te vergroten door middel van kunstzinnige therapie beeldend en cursussen en workshops in de lijn hiervan. Pak een kop thee en lees even mee.

Lees verder

Hotels aan zee

De stad aan zee zit vol leuke hotels! ​En laten wij nou net voor jou leuke arrangementen aan de kust hebben uitgezocht. Geniet in het kader van het Rembrandtjaar van leuke aanbiedingen van hotels in de binnenstad en op Scheveningen!

Lees verder