Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yoga op de Pier

Wist je al dat je wekelijks je zen moment op de Pier kan pakken? Zweven boven de zee, dat klinkt toch best ok? Dit kan bij Personal Training at The Pier op het Zuid Eiland van de mooie Scheveningse Pier. Op deze prachtlocatie doe je mee aan flow lessen boven de Noordzee met uitzicht op de zee en het strand.

Yoga Vayu

Dit wekelijkse zen festijn wordt georganiseerd door Yoga Vayu en Personal Training at The Pier. Bij goed weer is de yoga op het terras. Als het te koud is of regent ga je naar binnen.

Het fijne is dat iedereen welkom is, want de lessen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren yogi’s!

Het doel is dan ook om jou van de mat af te laten komen met een goed gevoel. Niet alleen over de yoga die je net hebt beoefend, maar vooral een goed gevoel over jezelf.Omdat de wereld om ons heen steeds drukker wordt en je af en toe een moment voor jezelf nodig hebt, gun jezelf daarom een yogales op de Pier.

In de lessen wordt de nadruk gelegd op het feit dat het goed is dat je de tijd hebt genomen om de mat op te gaan. Je brengt de focus naar binnen en gedurende de les ben je bezig met jouw lichaam, jouw geest en hoe jij je voelt.

Tijd voor zen

Ben je al ondersteboven van dit verhaal? Wees dan flexibel en neem de tijd voor jezelf. Wanneer dat allemaal kan? Dat zie je hieronder. De zaterdag les is voor ontspanning en de woensdag les voor een goede energie boost. Wil je swingen? Dat kan op vrijdag.

Elke zaterdag: 10:00 – 11:00
Start je weekend op de mat! Met een heerlijke ontspannen flow yoga begint je zaterdag goed. Of je nu naar het strand gaat, of aansluitend bij FloatCenter verder gaat ontspannen, als je van de mat afkomt ben je klaar voor de rest van je weekend.

Let op: op zaterdag 7 oktober vervalt deze les in verband met een conferentie.

Elke woensdag: 14:00 – 15:00
Precies in het midden van de week kunnen we vaak een boost gebruiken! Laat de eerste helft van de week los en stap de mat op! Deze flow les is erop gericht om je met nieuwe energie de rest van de week in te laten gaan!

Elke vrijdag: 18:30 – 19:30
Op vrijdag gebruiken ze net wat andere muziek tijdens de les! Ze luiden het weekend in met elke week een ander geluid. Flow yoga op soul muziek, pop, guilty pleasures of rock. Elke week een ander genre. Kom uit het werk langs en flow mee.

De aanbieding

Nu hebben wij de hele maand oktober een fantastische Scheveningen Zuivert aanbieding voor jullie!

Want met deze kou en die wind buiten kan je wel wat yoga gebruiken. En als het nazomer zonnetje zich laat zien dan kan je ook op het terras van de Pier nog genieten van yoga.

Maar even terug naar die heerlijke aanbieding, want die is niet mis. Je krijgt de hele maand oktober de eerste groepsles helemaal gratis!

Je kan je telefonisch aanmelden of via WhatApp op +31 629 398 856, maar zeg dan even dat je via Buitengewoon Scheveningen komt.

Wat zijn de kosten normaal voor een les? Die kan je hier onder nog even nalezen, evenals andere praktische informatie. Geniet van een maand vol zen op Scheveningen.

Groepslessen:

  • 1 losse les: € 12,50
  • pakket 5 lessen: € 55
  • pakket 10 lessen: € 100
  • Adres: Personal Training at The Pier, Strandweg 152, 2586 JW Den Haag
  • Hou er rekening mee dat het lopen naar het eind van de Pier een paar minuten duurt
  • Er zijn matten op de locatie aanwezig, meld je aan om een mat te reserveren
  • Meld eventuele blessures of zwangerschap van te voren

Delen

Bekijk ook deze tips

Een buitengewone moederdag

Moederdag, al weer bijna mogen we de liefste mama's van de wereld bejubelen. Dat gebeurt er namelijk op deze dag, hij wordt gevierd ter ere van het moederschap. Maar in plaats van een cadeautje kan je natuurlijk ook een leuke activiteit aan je moeder geven. Of wat dacht je van een etentje? Je mama in het zonnetje zetten kan natuurlijk aan zee, op Scheveningen!

Lees verder

Fit met korting

Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hier uit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Lees verder

Het grootste geheim van kitesurfend Nederland: de Zandmotor

De Zandmotor ligt tussen kitesurfschool Oostvoorne en kitesurfschool Scheveningen in en is een unieke plek om te kiten.

Lees verder