Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zee van Licht

Op zoek naar een beetje zen in je leven? Dan ben je bij ons op zondag aan het goede adres. En niet alleen bij ons, ook bij Zee van Licht.

Dit holistisch centrum is een prachtige lichte ruimte die mensen verbindt. Gelegen in de jachthaven van Scheveningen, aan de Hellingweg. Waar kan je zoal voor terecht in een holistisch centrum? Er is van alles te doen, meer dan je zou denken.

Ze bieden: Edelsteentherapie, Energycounseling, Begeleiding bij HSP, Creatieve therapie, Klankmassages, Reconnection, Sjamanisme, 4 handenmassages, Thai Massage, TRE, Workshops en Yoga. Deze laatste staat de komende tijd veel op de agenda. Dus neem zelf eens een duikje in deze zee van licht en kom even helemaal tot jezelf!Delen

Bekijk ook deze tips

Zee van Licht

Even tijd voor jezelf nemen is belangrijk in deze drukke wereld. Op het strand van Scheveningen even uitwaaien om je hoofd leeg te maken is dan een goed idee. En in lichtpuntje in de storm van het drukke leven is het holistisch centrum Zee van Licht. Dein even mee op deze zee van rust, en doe weer wat energie op aan de kust.

Lees verder

Feest op De Pier

Neem een kijkje bij een bijzonder ​muziekevenement in oktober op De Pier in Scheveningen. Muziek om te kijken en niet om te luisteren, klinkt apart? Maar niet als je weet dat dit evenement speciaal voor doven, slechthorenden en horenden is. Een avond vol DJ's, VJ's, een band, muziekgebarentolk, interactieve media, expressieve dansgroep en een verlichte trilvloer.

Lees verder

Mud Masters Beach Work Out

Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en chillen jullie samen in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

Lees verder