Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zee van Licht

Op zoek naar een beetje zen in je leven? Dan ben je bij ons op zondag aan het goede adres. En niet alleen bij ons, ook bij Zee van Licht.

Dit holistisch centrum is een prachtige lichte ruimte die mensen verbindt. Gelegen in de jachthaven van Scheveningen, aan de Hellingweg. Waar kan je zoal voor terecht in een holistisch centrum? Er is van alles te doen, meer dan je zou denken.

Ze bieden: Edelsteentherapie, Energycounseling, Begeleiding bij HSP, Creatieve therapie, Klankmassages, Reconnection, Sjamanisme, 4 handenmassages, Thai Massage, TRE, Workshops en Yoga. Deze laatste staat de komende tijd veel op de agenda. Dus neem zelf eens een duikje in deze zee van licht en kom even helemaal tot jezelf!Delen

Bekijk ook deze tips

Roxyfitness give away

Zin om een beetje actie in de benentaxi te brengen? Dat komt dan goed uit, want wij mogen weer een cadeautje weggeven van Hart Beach. In september en oktober organiseert Hart Beach Quiksilver Surfschool vier keer op zaterdagochtend dé Roxy Run – SUP -Yoga mini triathlon.

Lees verder

Winters warm

​Om warm de winter door te komen hebben wij een aantal hartverwarmende tips voor jullie op een rijtje gezet. We nemen je mee in een winterse wereld vol lichtpuntjes en hoogtepunten. Dus pak een kop thee en lees even mee!

Lees verder

Helemaal het einde!

Omdat je soms even geen zin in drukte hebt. Ontsnap en snuif wat frisse lucht op het laatste stukje Scheveningen bij het meest authentieke strandpaviljoen van de stad: 't Puntje.

Lees verder