Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zee van Licht

Op zoek naar een beetje zen in je leven? Dan ben je bij ons op zondag aan het goede adres. En niet alleen bij ons, ook bij Zee van Licht.

Dit holistisch centrum is een prachtige lichte ruimte die mensen verbindt. Gelegen in de jachthaven van Scheveningen, aan de Hellingweg. Waar kan je zoal voor terecht in een holistisch centrum? Er is van alles te doen, meer dan je zou denken.

Ze bieden: Edelsteentherapie, Energycounseling, Begeleiding bij HSP, Creatieve therapie, Klankmassages, Reconnection, Sjamanisme, 4 handenmassages, Thai Massage, TRE, Workshops en Yoga. Deze laatste staat de komende tijd veel op de agenda. Dus neem zelf eens een duikje in deze zee van licht en kom even helemaal tot jezelf!Delen

Bekijk ook deze tips

Skin food actie

De koude lucht waait over Scheveningen en hierdoor kan je huid (en de rest van je lichaam) wel wat extra aandacht gebruiken. Een gezichtsbehandeling, een heerlijke crème, een hot-stone massage. Dat klinkt goed toch? De nieuwe City Spa, die sinds vorige week open is, in de Aert van der Goesstraat laat je stralen! En met deze buitengewone lezersaanbieding kom jij de winter wel door...

Lees verder

Een wandeling langs de wand

Misschien is het je al opgevallen; de kleurrijke wand aan de rechterkant van De Pier. Een prachtige muur vol kunst aan zee in het kader van 200 jaar Scheveningen. Hoog tijd dus voor een heerlijke strandwandeling, om dit schilderachtige stukje Scheveningen te ontdekken!

Lees verder

Vlaggetjesdag? Vlaggetjesweek!

Vlaggetjesdag? Vlaggetjesweek! Wat doe jij in aanloop naar dit Scheveningse festijn? Tips hier te vinden!

Lees verder