Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zee van Licht

Even tijd voor jezelf nemen is belangrijk in deze drukke wereld. Op het strand van Scheveningen even uitwaaien om je hoofd leeg te maken is dan een goed idee. En het lichtpuntje in de storm van het drukke leven is het holistisch centrum Zee van Licht. Dein even mee op deze zee van rust, en doe weer wat energie op aan de kust.

Lichtpunt

Het holistisch centrum Zee van Licht biedt een prachtige lichte ruimte die mensen verbindt. Gelegen in de jachthaven van Scheveningen.

Er zijn verschillende manieren waarop je je lichaam in de watten kunt leggen. Dit kan met bijvoorbeeld: Edelsteentherapie, Energycounseling, Begeleiding bij HSP, Creatieve therapie, Klankmassages, Thai Massage, of Yoga.

Het is kortom een centrum waar het draait om welzijn en rust. Een letterlijke zee van licht!Open dag

Het kan natuurlijk zijn dat je nog nooit van al deze termen hierboven hebt gehoord. Of dat het je een beetje zweverig in de oren klinkt.

Maar daar kan dit weekend verandering in komen, dus ga met een 'open mind' naar hun open dag.

Zee van Licht nodigt jou namelijk uit voor een dag vol bewustzijn in lichaam, ziel en geest. Ze bieden je een gratis dag aan om kennis te maken met alle mogelijkheden die jou ondersteunen in je groei.

En waar je ook kan ontdekken wat wel en niet iets is voor jou. Hieronder kan je het uitgebreide dagprogramma alvast even inkijken.

Meer informatie

10.00 - 10.30 Yoga - Marjan
10.45 - 11.15 Energy Medicine - Energy counseling
11.30 - 12.00 HataYoga - Aware Moments
12.15 - 12.45 Werken met de Engelen - COBEO
13.00 - 13.30 Water ceremonie - Four Winds Foundation
13.45 - 14.15 Flow Yoga - Yoga met Jan
14.30 - 15.00 Sjamanistisch Stenenorakel - Jos Kester
15.15 - 15.45 Communiceren met Dieren - Fonzy's
16.00 - 16.30 Klankconcert - Asamee

Verder kan je de hele dag ook korte persoonlijke sessies boeken. Waar je dan aan moet denken lees je hieronder.

Edelsteenconsult - Ritme van de Aarde
Shiatsu behandeling - Nestada
Intuïtief tekenen - Iliana Arst's & Healing
Reconnective healing - Ranje Louise Sluwezski
Acces Barss - Cissy & Cynn
Nan Yar - Wie Ben Ik consult - Energy Counseling

Voor info en boekingen kan je een mail sturen naar info@ritmevandeaarde.nl. En of je nu wel of niet kiest om dit weekend in een zee van licht te baden, wij wensen je een beetje stilte in de herfststorm vanuit Scheveningen.

Adres

Zee van Licht

2583 WH

Hellingweg 98

Delen

Bekijk ook deze tips

De Pier Offices, werken en vergaderen boven zee

Werken aan zee, of zelfs boven zee? Vanaf € 225,- per maand, exclusief BTW, heb je je eigen werkplek op de Pier. De Pier Offices biedt zelfstandig professionals en kleine organisaties werkplekken met wifi, vergaderruimte, een terras op zee, en print, copy en scan mogelijkheden (kosten naar gebruik).

Lees verder

Spetteren in de Spa

Even uitwaaien op het strand? Dat kan altijd op Scheveningen. Maar we hebben ook veel fijne wellness plekjes waar je ook terecht kan voor een portie zen. De Kurhaus Spa & Beauty is toegankelijk voor hotelgasten, maar ook niet-gasten zijn van harte welkom om te komen genieten van de faciliteiten en behandelingen. Kom je badderen?

Lees verder

Pilates pas

Vaak loop je ergens langs op Scheveningen, en denk je: "Daar moet ik ook eens naar toe". Dit hadden wij met The Pilates Studio in de Keizerstraat. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er niet alleen naar binnengegaan, we hebben ook een ontzettend leuke actie geregeld voor alle lezers om de decembermaand flexibel door te komen. The Pilates Studio zorgt dat jij weer helemaal vitaal het nieuwe jaar in kan met korting!

Lees verder