Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen.
In de film uit 2014 vertelt Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld. Charly Lownoise heeft zichzelf beter leren kennen op een meditatiekussen. Jarenlange zen-oefeningen hebben de happy hardcore-dj een beter mens gemaakt. Zen zorgde ervoor dat Ramon eenvoudig steeds meer plezier in het leven kreeg.

Alleen van dit filmpje wordt je al een een beetje meer zen... Kijk zelf maar...

Zen Scheveningen is op dit moment tijdelijk gesloten.Delen

Bekijk ook deze tips

Roxyfitness give away

Zin om een beetje actie in de benentaxi te brengen? Dat komt dan goed uit, want wij mogen weer een cadeautje weggeven van Hart Beach. In september en oktober organiseert Hart Beach Quiksilver Surfschool vier keer op zaterdagochtend dé Roxy Run – SUP -Yoga mini triathlon.

Lees verder

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Lees verder

Sea Sights Festival

Hoe de toekomst van Scheveningen eruit ziet? Je kan binnenkort een kijkje nemen in de toekomst van onze badplaats. Dat klinkt spannend toch? En dat is het ook! Het Sea Sights Festival is een feest der innovatie aan de kust waar wij erg naar uitkijken.

Lees verder