Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen.
In de film uit 2014 vertelt Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld. Charly Lownoise heeft zichzelf beter leren kennen op een meditatiekussen. Jarenlange zen-oefeningen hebben de happy hardcore-dj een beter mens gemaakt. Zen zorgde ervoor dat Ramon eenvoudig steeds meer plezier in het leven kreeg.

Alleen van dit filmpje wordt je al een een beetje meer zen... Kijk zelf maar...

Zen Scheveningen is op dit moment tijdelijk gesloten.Delen

Bekijk ook deze tips

Neem een duik

Iets meer dan een weekje geleden kon je nog gerust een duik nemen in de Noordzee, en liepen er mensen in korte broek over het strand. Inmiddels is dan toch echt de herfst begonnen, met vallende bladeren, gure wind en wilde zee. Dus waar kan je als zwemliefhebber dan naar toe om even de armpjes los te zwaaien? De Blinkerd in Scheveningen is dan een echte aanrader, ook voor de iets minder fanatieke zwemmer natuurlijk!

Lees verder

Groen in het park

Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Want sinds kort is Greens geopend; een biologisch restaurant met moestuin. Smullen op Scheveningen in het park aan zee; dat is een feest dat niet wilt missen!

Lees verder

De lekkerste drankjes

Meestal lees je hier de leukste en lekkerste eettips op maandag. Maar drinken moet ook gebeuren, dus bij deze. Op de strandtenten moeten we nog heel even wachten, dus om je dorst ondertussen een beetje te lessen hier een paar opties waar je lekkere drankjes kunt halen. Voor velen misschien bekende zaken, maar we hebben ook een nieuwkomer en niet zomaar eentje!

Lees verder