Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen.
In de film uit 2014 vertelt Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld. Charly Lownoise heeft zichzelf beter leren kennen op een meditatiekussen. Jarenlange zen-oefeningen hebben de happy hardcore-dj een beter mens gemaakt. Zen zorgde ervoor dat Ramon eenvoudig steeds meer plezier in het leven kreeg.

Alleen van dit filmpje wordt je al een een beetje meer zen... Kijk zelf maar...

Zen Scheveningen is op dit moment tijdelijk gesloten.Delen

Bekijk ook deze tips

Wave Sup School

Er is een nieuw initiatief om te sporten op Scheveningen. En niet zomaar sporten, maar watersporten! Een spetterende nieuwe activiteit aan zee: wave suppen. Dus kom ook genieten met de zon op je gezicht, glijdend over de golven...

Lees verder

Pro sleep massage aanbieding

Je hebt vast een paar weken geleden al gelezen over onze ervaring bij Room for Beauty. Zo niet neem nog even een kijkje, dat praat wat makkelijker. We hebben natuurlijk deze komende maand weer twee hele leuke aanbiedingen voor onze lieve lezers van Scheveningen Zuivert. Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen.

Lees verder

Trek je fit pakkie aan

Naast het leuke feestoverzicht en winterse duiken die je kan nemen in het nieuwe jaar, hebben we ook aan iets actiefs gedacht. Want tja de goede voornemens, die moet je wel meenemen naar 2017! En een leuk nieuw sportpakkie ook!

Lees verder