Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen op zondag met Bootcamp & yoga

Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Yogaseads organiseert in de periode van 6 maart t/m 3 juli Bootcamp & yoga. 15 weken lang kun je elke zondag van 11.15 - 12.45 uur inspannen en ontspannen onder begeleiding van ervaren trainers.

Bootcamp & yoga
Bootcamp & yoga is een combinatie van een 45 minuten fysieke training op het strand of in de duinen waarin er flink aan je conditie gewerkt wordt. Aansluitend volgt er een 45 minuten (yin) yoga les op het strand of in de studio. Bij het bootcamp gedeelte werk je aan je conditie en het versterken van je spieren. Alle elementen zullen hier aan bod, op het strand in de duinen en bij goed weer kan het zo maar zijn dat het een watersessie wordt!

Het yoga gedeelte is er op gericht om de spierspanning weer los te laten en het bindweefsel en de gewichten in het gebied te versoepelen. De yoga houdingen zijn passief van aard, maar zeker niet minder intensief, omdat ze voor een langere tijd worden volgehouden. Dit zorgt juist ook weer voor uitdaging op het mentale vlak. De perfecte tegenhanger om je lichaam weer terug in balans te brengen.

Het Bootcamp gedeelte wordt gegeven dor GAZO trainers Michael en Joost. Het yoga gedeelte wordt gegeven door Barbara van Dortmond.

Wanneer?
Zondag 6 maart loopt tm zondag 3 juli. Met pasen en pinksteren is er geen les. Tijd: 11.15-12.45

Kosten?
Rittenkaart 5 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €70,- Niet Yogaseads/GAZO leden: €75,-
Rittenkaart 10 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €125 Niet Yogaseads/GAZO leden: €140,-
Losse Les €17,-

Meer informatie over Bootcamp & Yoga en Yogaseads vind je op de website!Delen