Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen op zondag met Bootcamp & yoga

Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Yogaseads organiseert in de periode van 6 maart t/m 3 juli Bootcamp & yoga. 15 weken lang kun je elke zondag van 11.15 - 12.45 uur inspannen en ontspannen onder begeleiding van ervaren trainers.

Bootcamp & yoga
Bootcamp & yoga is een combinatie van een 45 minuten fysieke training op het strand of in de duinen waarin er flink aan je conditie gewerkt wordt. Aansluitend volgt er een 45 minuten (yin) yoga les op het strand of in de studio. Bij het bootcamp gedeelte werk je aan je conditie en het versterken van je spieren. Alle elementen zullen hier aan bod, op het strand in de duinen en bij goed weer kan het zo maar zijn dat het een watersessie wordt!

Het yoga gedeelte is er op gericht om de spierspanning weer los te laten en het bindweefsel en de gewichten in het gebied te versoepelen. De yoga houdingen zijn passief van aard, maar zeker niet minder intensief, omdat ze voor een langere tijd worden volgehouden. Dit zorgt juist ook weer voor uitdaging op het mentale vlak. De perfecte tegenhanger om je lichaam weer terug in balans te brengen.

Het Bootcamp gedeelte wordt gegeven dor GAZO trainers Michael en Joost. Het yoga gedeelte wordt gegeven door Barbara van Dortmond.

Wanneer?
Zondag 6 maart loopt tm zondag 3 juli. Met pasen en pinksteren is er geen les. Tijd: 11.15-12.45

Kosten?
Rittenkaart 5 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €70,- Niet Yogaseads/GAZO leden: €75,-
Rittenkaart 10 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €125 Niet Yogaseads/GAZO leden: €140,-
Losse Les €17,-

Meer informatie over Bootcamp & Yoga en Yogaseads vind je op de website!Delen

Bekijk ook deze tips

Het grootste geheim van kitesurfend Nederland: de Zandmotor

De Zandmotor ligt tussen kitesurfschool Oostvoorne en kitesurfschool Scheveningen in en is een unieke plek om te kiten.

Lees verder

Groeten uit Scheveningen

​De temperaturen stijgen naar tropische hoogte, dus even afkoelen kan natuurlijk heerlijk op het strand van Scheveningen. Maar voor wat afwisseling komen wij ook met andere tips voor verkoeling. Deze zomer kan je niet alleen leuke activiteiten aan het strand vinden, ook de binnenstad is een feest der verkoeling! Deze zomer kan je een stukje strand in de stad bezoeken bij de tentoonstelling 'Groeten uit Scheveningen' in het Haags Historisch Museum!

Lees verder

Cadeau aan de kust

Niet alleen is de kou weer in ons land, ook de Sint, en straks doet de Kerst zijn intrede. Tijd voor gezelligheid, lekker eten, haardvuur, en meer van zulks. De feestmaand is begonnen en wij verlichten hem nog wat meer. Dit keer zijn we in een gulle bui en gaan wij je verklappen waar je de beste cadeautjes vandaan haalt. Hartverwarmende tips die zelfs de december kou doen smelten.

Lees verder