Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zen op zondag met Bootcamp & yoga

Heb je zin om je conditie voor de zomer een boost te geven en hou je van buiten sporten? Yogaseads organiseert in de periode van 6 maart t/m 3 juli Bootcamp & yoga. 15 weken lang kun je elke zondag van 11.15 - 12.45 uur inspannen en ontspannen onder begeleiding van ervaren trainers.

Bootcamp & yoga
Bootcamp & yoga is een combinatie van een 45 minuten fysieke training op het strand of in de duinen waarin er flink aan je conditie gewerkt wordt. Aansluitend volgt er een 45 minuten (yin) yoga les op het strand of in de studio. Bij het bootcamp gedeelte werk je aan je conditie en het versterken van je spieren. Alle elementen zullen hier aan bod, op het strand in de duinen en bij goed weer kan het zo maar zijn dat het een watersessie wordt!

Het yoga gedeelte is er op gericht om de spierspanning weer los te laten en het bindweefsel en de gewichten in het gebied te versoepelen. De yoga houdingen zijn passief van aard, maar zeker niet minder intensief, omdat ze voor een langere tijd worden volgehouden. Dit zorgt juist ook weer voor uitdaging op het mentale vlak. De perfecte tegenhanger om je lichaam weer terug in balans te brengen.

Het Bootcamp gedeelte wordt gegeven dor GAZO trainers Michael en Joost. Het yoga gedeelte wordt gegeven door Barbara van Dortmond.

Wanneer?
Zondag 6 maart loopt tm zondag 3 juli. Met pasen en pinksteren is er geen les. Tijd: 11.15-12.45

Kosten?
Rittenkaart 5 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €70,- Niet Yogaseads/GAZO leden: €75,-
Rittenkaart 10 lessen: Yogaseads/ GAZO leden €125 Niet Yogaseads/GAZO leden: €140,-
Losse Les €17,-

Meer informatie over Bootcamp & Yoga en Yogaseads vind je op de website!Delen

Bekijk ook deze tips

Kerstzin in zen

De Kanaalweg is een leuke en, voor velen, onontdekt juweel in Scheveningen! Je kon natuurijk al lezen over het heerlijke restaurant Ron y Sazon afgelopen week. Vandaag gaan we zen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk. Dus deze kerst niet alleen een stralende kerstboom, maar ook een stralende huid? Dat kan, lees even mee.

Lees verder

Zorg voor je huid

De zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dacht wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Lees verder

Warme choco

Een maand vol kou, dus hoog tijd voor een artikel vol warmte. Met de gure wind die buiten waait is het binnen des te gezelliger. Maak het extra gezellig door een heerlijke warme chocomel te drinken. Wij zetten in de mini overzicht een paar adresje op een rijtje zodat jij de winter kan doorkomen!

Lees verder