Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zoetekauwen aan zee

7 april 2019 - Alle zoetekauwen verzamelen! Er is een plek op Scheveningen bijgekomen waar je de lekkerste baksels en delicatessen kan proeven of meenemen; Sucré-Salé in de Gentsestraat. En nog beter nieuws is dat ze een ontzettend leuke proeverij aan zee organiseren.

Even voorstellen

In dit leuke winkeltje in de Gentsestraat verkopen ze diverse overheerlijke Franse producten, zowel zoet als hartig, van Franse baguettes en heerlijke tartelettes tot tomates farcies en rillettes.

En daar stopt het niet mee, want je kan ook al het lekkers wegspoelen met bijpassende wijnen die daar te verkrijgen zijn.

Daarnaast verzorgen deze vrolijke fransen op aanvraag, catering aan huis. Kortom ze zijn van alle markten thuis bij Sucré-Salé!

Suikerzoete dromen

En wij hebben natuurlijk het een en ander voor jou voorgeproefd, zo zijn we dan ook wel weer.

En we kunnen je verklappen dat je echt heel graag een blokje omloopt als je hier niet in de buurt woont.

De croissantjes zijn luchtig en vers, en misschien wel de beste die wij ooit in Nederland hebben geproefd. Je waant je bij elk hapje even in Frankrijk.En dan die taartjes, o die taartjes, en vooral de citroen merengue. De merengue heeft een perfecte structuur, net ietwat knapperig, en vervolgens hap je in een zijdenzacht citroenmengsel om daarna door een crunchy deeg heen te bijten.

De hartige heerlijkheden hebben wij nog niet geprobeerd, maar op het eerste gezicht was ook dat liefde. Bakken kunnen ze hier in ieder geval, dus wij vermoeden koken ook!

En mocht je al dit lekkers er meteen weer af willen lopen? Je bent niet ver van het strand verwijderd dus je kan los.

Proeverij

Loopt het water je al in de mond? Laat zich nou net de perfecte gelegenheid voordoen waarbij je kennis kan komen maken met de lekkernijen uit de winkel.

Daarom is iedereen uitgenodigd voor de kaasproeverij in de winkel van Sucré Salé in de Gentsestraat 83a op zaterdag 13 april.

Kom van 10:00 tot 16:00 uur genieten van diverse Franse kaassoorten in combinatie met de verschillende zuurdesembroden.

Delen