Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zomer bij Muzee

13 maart 2020 - Zomer begint al vroeg bij Muzee dit jaar! Tijdens dit concert kun je even wegdromen en genieten van zomerse sferen. Een avond vol Franse chansons en klanken uit het zuiden. Luister mee aan zee!

Muziek bij Muzee

Denk je aan Scheveningen, dan denk je aan het strand en het ultieme zomergevoel. De zwoele zomeravonden, rose en canapés, muziek om bij weg te dromen...

Vergeet de regenachtige winter en waan je ruim twee uur in het zuiden van Frankrijk met Muzee’s eerste ode aan de zomer: Le Voyage de la Musique op zaterdag 21 juni.

Verwacht een avond vol Franse chansons van Tess et Les Moutons en Babette Zwinkels. Eerder dit jaar stond Tess in een uitverkocht PAARD, waar zij met haar Moutons de zaal betoverde. Op 21 juni doet ze dit nog een keertje over, in de intieme setting van Muzee.Tijdens en na deze zonovergoten avond kan er heerlijk geborreld worden met Franse wijnen, kazen en andere hapjes. Een DJ maakt de avond af.

Zomerconcert

Voor een reeks van zomerconcerten slaan Muzee Scheveningen en Hummingbird Music, onder andere bekend van ‘Lucy’s Wijsje’, ‘Popronde Den Haag’ en ‘A Night Out aan Zee', de handen ineen.

Tess et les Moutons zijn geïnspireerd door de onweerstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella.

Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Door de naïviteit van Amélie Poulain. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Piaf, Brel en nu ook Stromae de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek.

Ook kun je luisteren naar aanstormend talent Babette Zwinkels. Tijdens de laatste editie van A Night Out Muziek Expeditie speelde Babette Zwinkels voor 200 bezoekers haar eigen geschreven Nederlandse nummers en covers van Franse grootheden. Bezoekers waren erg ontroerd door haar zuivere stem en breekbare liedjes.

Praktische informatie

Evenement: Le Voyage de La Musique
Datum: zaterdag 21 juni 2020
Aanvangstijd: 19:30
Eindtijd: 22:00
Locatie: Muzee, Scheveningen
Toegang: €15,00

Delen