Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zomerse markt

24 juni 2019 - Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Franse sferen

Begin de zomer goed met de gezellige markt op het noordelijke deel van de Frederik Hendriklaan.

De Petit Marché is de plek waar jij op zaterdag 29 juni van 11 tot 17 uur uur heerlijk kan struinen langs gezellige kraampjes met van alles en nog wat!

Voel de Franse zomersfeer, beleef de activiteiten voor jong en oud, en geniet tussendoor van verschillende hapjes, drankjes én de lekkere muziek die deze dag perfect maken.

Dit is een fantastisch evenement om de zomer goed mee te beginnen. Tot op de Petit Marché! En daarna lekker door naar het strand, want de hittegolf is het land nog niet uit...

Delen

Bekijk ook deze tips

Brainstormen op zee

Het waait stevig op Scheveningen deze dagen en deze tip komt dan ook niet uit de lucht vallen. Frisse zee lucht en vergaderen aan het strand? Dan ben je hier buitengewoon aan het juiste adres. Zaken doen op Scheveningen was nog nooit zo leuk, kom ook brainstormen op zee, want aan zee is het net werken!

Lees verder

Een zee van oranje

De straten kleuren oranje, het bier vloeit rijkelijk en de markten komen te voorschijn. Iedereen loopt na een bruisende nacht te genieten van de Koningsdag. De sfeer proeven in de binnenstad en Scheveningen is een must voor elke oranje fan! Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet waar jij deze Koningsnach(t) en dag kan doorbrengen. Koningsnacht

Lees verder

Herfstvakantie in Scheveningen!

Activiteiten in Scheveningen voor tijdens de herfstvakantie!

Lees verder