Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zomerse markt

24 juni 2019 - Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Franse sferen

Begin de zomer goed met de gezellige markt op het noordelijke deel van de Frederik Hendriklaan.

De Petit Marché is de plek waar jij op zaterdag 29 juni van 11 tot 17 uur uur heerlijk kan struinen langs gezellige kraampjes met van alles en nog wat!

Voel de Franse zomersfeer, beleef de activiteiten voor jong en oud, en geniet tussendoor van verschillende hapjes, drankjes én de lekkere muziek die deze dag perfect maken.

Dit is een fantastisch evenement om de zomer goed mee te beginnen. Tot op de Petit Marché! En daarna lekker door naar het strand, want de hittegolf is het land nog niet uit...

Delen

Bekijk ook deze tips

Trek je fit pakkie aan

Naast het leuke feestoverzicht en winterse duiken die je kan nemen in het nieuwe jaar, hebben we ook aan iets actiefs gedacht. Want tja de goede voornemens, die moet je wel meenemen naar 2017! En een leuk nieuw sportpakkie ook!

Lees verder

Scheveningen Light Walk

Een donkere decemberavond, winterse kou, passie en romantiek uit vervlogen tijden in combinatie met de meest moderne lichttechnieken: Scheveningen Light Walk. Een wandelevenement door de Haagse badplaats, waarbij je je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld waant.

Lees verder

Graaitijd

Ook al zin in een nieuwe haring happen? Het kan bijna op Vlaggetjesdag! Maar eerst is er nog Graaitijd. Van oorsprong werden in de 'Graaitijd' vissersschepen klaargemaakt voor de reis. In De Keizerstraat is Graaitijd het meerdaagse evenement, georganiseerd door YMCA Scheveningen, in aanloop naar de traditionele Vlaggetjesdag in Scheveningen-Dorp. Daar moet je toch bij zijn, dat vinden wij tenminste!

Lees verder