Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zomerse markt

24 juni 2019 - Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Franse sferen

Begin de zomer goed met de gezellige markt op het noordelijke deel van de Frederik Hendriklaan.

De Petit Marché is de plek waar jij op zaterdag 29 juni van 11 tot 17 uur uur heerlijk kan struinen langs gezellige kraampjes met van alles en nog wat!

Voel de Franse zomersfeer, beleef de activiteiten voor jong en oud, en geniet tussendoor van verschillende hapjes, drankjes én de lekkere muziek die deze dag perfect maken.

Dit is een fantastisch evenement om de zomer goed mee te beginnen. Tot op de Petit Marché! En daarna lekker door naar het strand, want de hittegolf is het land nog niet uit...

Delen

Bekijk ook deze tips

Het Zuiderstrandtheater

Het programma met toelichting van het Zuiderstrandtheater! Welke voorstelling ga jij zien?

Lees verder

Groeten uit Scheveningen

​De temperaturen stijgen naar tropische hoogte, dus even afkoelen kan natuurlijk heerlijk op het strand van Scheveningen. Maar voor wat afwisseling komen wij ook met andere tips voor verkoeling. Deze zomer kan je niet alleen leuke activiteiten aan het strand vinden, ook de binnenstad is een feest der verkoeling! Deze zomer kan je een stukje strand in de stad bezoeken bij de tentoonstelling 'Groeten uit Scheveningen' in het Haags Historisch Museum!

Lees verder