Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zorg voor je huid

In de zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dachten wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Een momentje voor jezelf

Wat kan je verwachten van dit zen plekje in Scheveningen? Beheerste luxe. Karakteristiek en stijlvol. Even tot jezelf komen in de ontvangstruimte, wegzakken in de luxe van de behandelstoel. Klinkt goed toch?Bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk werken de professionals met veel toewijding en passie voor het vak. Een hecht team bestaande uit de full-time schoonheidsspecialistes Cléophée, Shannon en Anne.

Niet alleen zijn deze dames goed opgeleid, ook hebben ze een oog voor detail en ben je dus in goede handen. En dat geldt al helemaal voor je huid, want daar is dit salon in gespecialiseerd.

Kom in actie

En we hebben een goede actie voor je gezicht! Een biopeeling gezichtsbehandeling waarbij huidverbetering van onder andere probleemhuiden centraal staat. Echt een absolute aanrader voor ieder die méér van een gezichtsbehandeling verwacht.

Heel fijn voor je huid, maar ook is het idee dat je even helemaal tot rust komt door dit momentje voor jezelf. Een professionele dieptepeeling van de huid. Niet alleen is dit voor een beschadigde huid de oplossing, ook de vermoeide huid komt even tot rust!

Nu van € 73,50, éénmalig € 39,95! Dat lijkt ons zeker de moeite waard! En het is inclusief een intake, huidanalyse en thuisverzorgingsadvies.

Besluit je na de kennismakingsactie een kuur in te plannen dan krijg je bovendien de kennismakingsbehandeling geheel gratis! Meer weten? Loop gerust binnen of bel ze voor een vrijblijvend consult.

Ook hebben ze andere leuke acties lopen die misschien wel wat voor jou zijn, dus loop deze maand nog even langs de praktijk, voordat de actie voorbij is (eind augustus).

Adres

Kanaalweg 15

2584 CD Den Haag
Tel 070 – 3225007


Delen