Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zumba aan zee

27 juli 2019 - Kom je ook swingen aan zee? Op zaterdag 10 augustus gaat het dak eraf, voor zover dat al niet zo was, bij The Hague Beach Stadium. En wij gaan je natuurlijk vertellen wat er dan te dansen valt!

Even voorstellen

Kom je ook in het zweet werken met Zumba op Scheveningen! Dit is een van de meest swingende fitness workouts.

Zumba komt voort uit Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Kortom, lekker schudden met die heupen aan zee.

Heerlijke fitnessoefeningen op muziek waar het vooral draait om lol hebben, dus het maakt niet of je het al kan of niet; Zumba is voor iedereen.Er zijn geen regels bij Zumba, je kan vrij bewegen en hoeft niet alles perfect mee te doen. Ook is de kans op een blessure niet groot, dus je kan je lekker uit leven op de muziek!

Maar vergis je niet: het is ondanks dit alles een goede work out die ook perfect is om een conditie mee op te bouwen. Het is dan ook belangrijk om wel goed te drinken en water mee te nemen want het is en blijft een work out!

En zeker met de huidige temperaturen moet je niet vergeten te drinken en te blijven smeren (en bescherm je goed tegen de zon).

Vanaf 11.30 gaat het los aan het strand van Scheveningen, dus we zien je daar om ook te komen swingen aan zee.

Delen

Bekijk ook deze tips

Op je blote voeten zondag

Je staat er de hele dag op, en ze brengen je overal naar toe. Je voeten neem je vaak voor lief. Maar het is ontzettend belangrijk om er goed voor te zorgen! En om je voeten een beetje zen te krijgen, is je schoenen uit doen een belangrijke stap in de goede richting. Gelukkig wordt er op Scheveningen van alles aan gedaan om jou op de been te houden.

Lees verder

Patatje Pier

Dat sommige mensen op onze redactie friet fan, of zeg maar gerust verslaafde, zijn is geen geheim. Je hebt al in meerdere artikelen kunnen lezen dat geluk in een klein puntzakje zit. Nieuw jaar, nieuwe voornemens en het leuke is, gezond zijn betekent ook af en toe eten waar je heel veel zin in hebt! Dus ja ook die goudgele krokante pretstokjes behoren tot een lijstje ‘not so guilty pleasures’. En waar kan je die in Scheveningen het beste halen? Ach op meerdere plekken, maar deze week een overheerlijke tip met zelfgemaakte mayo en uitzicht?

Lees verder

Pasen aan zee

Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen, de narcissen schieten uit de grond, het is bijna lente dus ook bijna Pasen en dat betekent een paar extra dagen vrij! Waar je dat viert? Op het strand, tussen de paastakken en paaseieren natuurlijk!

Lees verder