Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Zumba aan zee

27 juli 2019 - Kom je ook swingen aan zee? Op zaterdag 10 augustus gaat het dak eraf, voor zover dat al niet zo was, bij The Hague Beach Stadium. En wij gaan je natuurlijk vertellen wat er dan te dansen valt!

Even voorstellen

Kom je ook in het zweet werken met Zumba op Scheveningen! Dit is een van de meest swingende fitness workouts.

Zumba komt voort uit Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Kortom, lekker schudden met die heupen aan zee.

Heerlijke fitnessoefeningen op muziek waar het vooral draait om lol hebben, dus het maakt niet of je het al kan of niet; Zumba is voor iedereen.Er zijn geen regels bij Zumba, je kan vrij bewegen en hoeft niet alles perfect mee te doen. Ook is de kans op een blessure niet groot, dus je kan je lekker uit leven op de muziek!

Maar vergis je niet: het is ondanks dit alles een goede work out die ook perfect is om een conditie mee op te bouwen. Het is dan ook belangrijk om wel goed te drinken en water mee te nemen want het is en blijft een work out!

En zeker met de huidige temperaturen moet je niet vergeten te drinken en te blijven smeren (en bescherm je goed tegen de zon).

Vanaf 11.30 gaat het los aan het strand van Scheveningen, dus we zien je daar om ook te komen swingen aan zee.

Delen

Bekijk ook deze tips

Vogels op Scheveningen

In het kader van natuur en vrijheid krijgen jullie deze week deze gratis tip! Je kan natuurlijk heerlijk eten en drinken op Scheveningen, maar onze prachtige natuur in wandelen kost helemaal niks! Wel is het leuk als je dan wat te doen hebt, en iets waarmee je wat bewuster om je heen kijkt.

Lees verder

Surf Film Festival Scheveningen

Je voetjes in het zand, een koud biertje in je hand en je ogen uit kijken. Dat is wat je binnenkort op Scheveningen kan doen! Maak je klaar voor hét driedaagse-film event voor de Nederlandse surf community. Dit jaar strijkt voor het eerst in ons land het Noord Zuid Surf Film Festival neer in Scheveningen, hiermee zijn ze onderdeel van de Internationale tour die dit filmfestival maakt.

Lees verder

Netwerken aan zee

Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee... En in de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. ​Dat kan allemaal op Scheveningen! En bij dit lunch event krijg je weer nieuwe inspiratie om te werken aan zee.

Lees verder