Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Have a Royal Winter!

21 december 2018 - De stad aan zee staat de komende maanden bol van winterse activiteiten en evenementen. Kom gezellig feestdagenshoppen in de extra sfeervolle historische binnenstad en laat je ’s avonds verrassen door de fascinerende videoprojecties op het Kurhaus en de Ridderzaal. In het Museumkwartier opent de mooiste kerstmarkt van Nederland 10 dagen lang zijn deuren. Ook in de kerstvakantie is er van alles te doen. Bijvoorbeeld Festival Carnival, een winterse kermis in een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. En de jaarlijks terugkerende schaatsbaan bij het Kurhaus, de roetsjbaan op de boulevard en de waanzinnig mooie ijssculpturen. Gun jezelf een royal weekend Den Haag!

Royal Christmas Fair

Kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 december 2018 brengt de Royal Christmas Fair je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer.Op het romantische Lange Voorhout in het centrum van Den Haag kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur (op 23 december tot 18:00 uur) slenteren langs bijna honderd kerstkraampjes, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Kortom, voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

Carnivale

Festival Carnivale Den Haag biedt tijdens de kerstvakantie van 27 tot en met 30 december 2018 een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken. Ontdek in het Haagse Huijgenspark een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid.

Gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin, en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven.

Vuurwerkshow Hofvijver

De gemeente Den Haag organiseert op 31 december 2018 een gratis feestelijk evenement in de Haagse binnenstad. Ga samen het nieuwe jaar knallend in met fijne muziek van een DJ. Na het gezamenlijke 'aftelmoment' start de spectaculaire vuurwerk-, licht- en videoshow. Al met al een niet te missen sprong in het nieuwe jaar.

Stad en strand

Combineer een dagje binnenstad met een tripje naar het strand! Een perfecte mix van de statige binnenstad en de fantastische boulevard maakt je kerst compleet.

Voor meer tips wat er te doen is aan de kust, kan je hier terecht. Wij wensen iedereen een fijne winter en een gezond begin van het nieuwe jaar.

Delen