Stichting Buitengewoon Scheveningen is in 2009 opgericht op initiatief van belanghebbende private partijen uit Scheveningen en de Gemeente Den Haag. Het beleids- en activiteitenplan van Stichting Buitengewoon Scheveningen is gebaseerd op het (economisch) belang van de aangesloten participanten en om draadkrachtige samenwerkingen te bevorderen.

Stichting Buitengewoon Scheveningen is tot een sterk platform uitgegroeid waar ondernemers en stakeholders elkaar ontmoeten, inspireren en versterken. Als collectief investeren wij in de toekomst van Scheveningen voor de bezoekers, inwoners en de ondernemers. Met als gezamenlijk doel: Scheveningen op de kaart zetten als dé verblijfsbestemming van Nederland!

Meer verbinding

Stichting Buitengewoon Scheveningen werkt aan een hecht netwerk met korte lijnen binnen de stad. De organisatie is een sterke vertegenwoordiger en samenwerkingspartner namens ondernemend en toeristisch Scheveningen.

 

Ook lid worden?

Alle ondernemers, instellingen en organisaties die baat hebben bij en actief zijn op de zakelijke en/of toeristische bezoekersmarkt op Scheveningen kunnen zich aansluiten bij Stichting Buitengewoon Scheveningen. Als organisatie bewaken en stimuleren wij de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de gemeente. Wij koppelen onze netwerken nadrukkelijk aan en verbinden deze met de (marketing)strategie van de stad.

Wil jij ook lid worden met jouw organisatie? Bekijk dan hier een overzicht van de verschillende participanten pakketten. En neem contact met ons op via redactie@buitengewoonscheveningen.nl

Bestuur

Serge Soyer

algemeen lid

Remco van den Berg

penningmeester

Henk Kool

bestuurslid

Charlotte Los

chef de Bureau

Lara Tjeerdema

projecten en evenementen

Martin Wörsdörfer

Voorzitter

Adres &
contact

Stichting Buitengewoon Scheveningen
Gevers Deynootweg 1130-B
2586 BX Den Haag

BTW-nummer: NL8209.92.884.B01
KvK-nummer: 27 34 78 90
E-mail: redactie@buitengewoonscheveningen.nl